2777
2789
بعد میخنده میگه شوخی کردم چرا جدی میگیری باورم نمیشه ازاین حرفا ناراحت میشی و.. شعور نداره والا . خب ...

دقیقا 

من یه مورد داشتم تو پرونده هام ک مرد بعد از دوماه زن رو ترک کرد و پیام داده بود تو تا..پا.له ای و ازت بدم میاد و تکراری شدی 

انگار این چاقو گذاشته بود زیر گلوش ک باهاش ازدواج کنه 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه من بدبخت نه جایی برا موندن دارم ونه کسی حمایتم میکنه .اگه حامی برا طلاق داشتم صد در صد جدا میشدم ...

خودکشی چرا 

تو جداشو برو یه کار پیدا میشه ک انجام بدی 

اگر کمکی خواستی نسبت به کارهای طلاق بگو درخدمتم من وکیلم فقط کافیه این جراتو پیدا کنی

کاش همونجا خوردش میکردی و تحقیرش میکردی

خانوادش سرخیانتاش افتادن وسط آشتیمون دادن آخرشم خودشون منوبستن ب فحش 

الان مثل چی پشیمونم ک بخشیدم ولی بهش گفتم خودت و خانوادت داغونم کردین فقط یه آتو ازت ببینم آتیش میزنم ب این زندگی

خانوادش سرخیانتاش افتادن وسط آشتیمون دادن آخرشم خودشون منوبستن ب فحش الان مثل چی پشیمونم ک بخشیدم ول ...

امیدوارم دیگ تکرارش نکنه ولی کم پیش میاد کسی ک خیانت کرده دیگ تکرارش نکنه

واقعا وکیلین؟چطوری میتونم پارانویای شوهرم رو ثابت کنم تو دادگاه؟

بله 

کلا اختلالات روانی همسر موجب مشقت و عسر و حرج زن است و اگر قابلیت درمان نداشته باشه و یا مرد همکاری ب درمان نکنه از موجبات طلاق است

شما میتونین در ادله خودتون از شهود یا اگر مدارک پزشکی دارید استفاده و استناد کنید 

واگر مدارک پزشکی مبنی بر این بیماری ندارین درخواست بررسی کمیسیون پزشکی برای بررسی با هزینه خودتون کنید که بتونن تشخیص بدن ک این بیماری رو داره و صعب العلاج هست 

برای اثبات کراهت هم میتونین بخشی از مهر خودتون رو ببخشین تا اثبات بشه

اگه بره اونجا وچنان نقشی بازی کنع که هیچ کس ختی هیچ پزشکی متوجه مریضیش نباشه چی؟

تیم پزشکی اول سه نفره بعد بااعتراض پنج نفره 

کسی ک مریضه نمیتونه کنترل کنه اوناهم روش هایی دارن 

بازی روانی میکنن باهاش تا لو بره

خوب خوبه.میشه اگه بلذی به من بازی روانی یاد بدیمی خوام کلا برینم به اعصاب وروانش

نه خب چه کاریه مریضه اینجوری امنیت روانی و جانی خودتم درخطره 

قانونی اقدام کن بره