2777
2789
عنوان

خانومای ک اطلاعات دارین بیاین

83 بازدید | 16 پست

سلام پدرم فوت شده ۲ ماهه الان از کجا بفهمم جاش خوبه یا ن از کجا بفهمم رفته بهشت؟ چن بار خواب ما اومد اما چهره خوبی نداشت ولی آدم بدی نبود حق کسیو نخوزد دلش مثل گنجشک بود با کوچکترین مصیبت مردم گریه میکرد از پیشرفت مردم خوشحال میشد بچه هاشو از جونش بیشتر دوس داشت . هنوزم باورم نمیشه رفته 😔🖤 میشه بگین الان کجاست چیکار می‌کنه . ازتون خواهش میکنم براش فاتحه یا صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش خیرات بدید 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

نماز و روزه هاش را میخوند؟ اگر نه حتما بدین بیرون براش بخونن ولی حال و روزش خوب نبوده حتما نیاز ب خی ...

مریض بود نمی‌توانست روزه بگیره نمازاش بعضی وقتا میخوند 

بیرون کسی بخونه مگ میشه ؟ هر ماه خیرات زیاد می‌دیم 

روحشون شاد. الان که کسی به بهشت نمیره تو برزخ هستن

ولی من شنیدم هرکسی اموات رو تو خواب به هر شکلی ببینه، حال روز خود اون فرده نه کسی که فوت کرده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

روحشون شاد. الان که کسی به بهشت نمیره تو برزخ هستنولی من شنیدم هرکسی اموات رو تو خواب به هر شکلی ببی ...

خداکنه اینطور باشه چعرش خوب نبود خیلی ناراحتم . ولی پدرم اصلا آدم بدی نبود . خودش ب همه اول سلام میکرد حتی بچه های ۵ یا ۶ ساله رو می‌دید براشون شعر میخوند اونازو میخندوند . الان با خودم میگم پدرم آدم بدی نبود چرا ناراحته پس چرا خدا نبردتش بهشت😔

می‌دیم

خوبه ادامه بدید

و اینکه حتما ناراحت بی قراری اعضای خانوادشه خیلی شنیدم

خاک یکم سرد بشه و شادی به زندگیتون برگرده روح فوتی آرامش پیدا میکنه 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

مریض بود نمی‌توانست روزه بگیره نمازاش بعضی وقتا میخوند بیرون کسی بخونه مگ میشه ؟ هر ماه خیرات زیاد م ...

بله باید پول بدید ب کسی ک کارش این هست  اندازه یکسال نماز و روزه قضا براشون بخونن 

از مهم ترین اعمال و واجبات  نمازه  و روزه است 

این موضوع خیلی مهمه و از اول که مریض نبودن بابد تا هرچقد میتونید براشون بدید روزه بگیرن 

و اینکه برادر بزرگتون بعد از فوت پدر همچنان باید نمازهای پدرشون را بخونن تا وقتی زنده هستن 

خداکنه اینطور باشه چعرش خوب نبود خیلی ناراحتم . ولی پدرم اصلا آدم بدی نبود . خودش ب همه اول سلام میک ...

اخه مگه کسی الان بهشت رفته که پدر شما دومی باشه عزیزم؟ 

طبق چیزایی که دین ما میگن همه تو برزخ هستن تا روز قیامت 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "