2777
2789

داشتم به بچم ویتامین آ د میدادم پرید تو گلوش کبود شد نفس نمی‌کشید کلی زدم رو کمرش نفسش نمیومد بعد دیگه گریه کردم دادمش دست بابام رفتم اونور طاقت دیدنشو نداشتم 😭 بعد یکی دو دیقه نفس کشید رنگش برگشت یکم بی حال بود ولی بعد ده دیقه اینا خوب شد یذره هم شیر از دهنش ریخت بیرون بعد گریه میکرد شیرشو خورد خوابید یکی دوبارم دوباره بیدار شد خورد خوابید ولی الان انگار خس خس میکنه قبلا هم خس خس میکرد ولی الان نگرانشم 😢😭 

کلا زود زود میپره شیرهم زیاد میپره درمانگاه گفتم گفت طبیعیه نوزاد همینطوریه ...

چیکار کنم ببرمش دکتر ؟؟ کسی تجربه ای داره ؟

وای من یبار قطره دادم همینجوری شد دخترم نفس میکشید خس خس میکرد چقد میترسیدم، چیزیش نشده نترس عادیه خوب میشه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا از سرفه زیاد گلوش اذیت شده خر خر میکنه

و چون مقداری از قطره بجای مری رفته داخل نای یکم سوزش و بیقراری داره 

نگران نباشید 

فقط اصلا موقعی که دهنش خیلی بازه و داره گریه میکنه قطره ندید

و همیشه قطره رو گوشه ی دهانش در تماس با پوست لثه بریزید تا مستقیم به سمت حفره ی گلو نره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.