2777
2789
عنوان

کاش با هم همدل و متحد می‌شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 25325 بازدید | 1797 پست
خدایا اون روز رو برسون به حق صلوات و ما رو از رستگاران دوران مهدی قرار بده به حق صلواتالهم صلی علی م ...

ان شاالله 🤲

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@حلماسادات96 @خواننده_چند_ساله @فافانفسم @13505 @مشتاق_زیارت 🌹بسم الله الرحمن الرحیــم 🌹إِذا ...

اسلام علیک یا بقیة الله
یا مهدی ادرکنی ...
نبود میل جهانم ولیک در نظرم
امید آمدن او چنین خوشش آراست‏ .
- فیض کاشانی🌱

#امام_زمان

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

سلام لطفا منو تگ کنین

سلام عزیزم🌱

میشه لطفاً برید ۳تا تاپیک مانده به آخر @ظهور313 ایشون چون اسمتون تگ کردم آبی نشد..تاپیک و ذخیره کنید

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

@دریا_نمیرم_ @وحشی_زیبا۲ @پانتا۷۷ @بانو_خوشخنده @هی_عمو 🌹بسم الله الرحمن الرحیــم 🌹إِذا جاءَ ...

سلام عزیزم 

ممنونم   ایه الکرسی براتون میخونم

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

سلام عزیزم ممنونم ایه الکرسی براتون میخونم

مرررررررسی مهربون🥰منم واسه شما میخونم 💞

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

🌹بسم الله الرحمن الرحیــم 🌹

إِذا جاءَ نَصْرُ اللّهِ وَ الْفَتْحُ«1»

وَ رَأَیْتَ النّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللّهِ أَفْواجاً«2»

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَ اسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کانَ تَوّاباً

هنــگامی که نصرت الهی فرا رسید .مردم را دیــدی که دستــه دستــه در دین خدا وارد می شونــد . پس پروردگارت را همراه با سپاس و ستایش تسبیح گوی و از او آمرزش بخواه که او توبــه پذیــر است .

🌹بسم الله الرحمن الرحیــم 🌹إِذا جاءَ نَصْرُ اللّهِ وَ الْفَتْحُ«1» وَ رَأَیْتَ النّاسَ یَدْخُلُونَ ...

مرسی ازت مهربونم خدا خیریت بده الهی همونجور که به یادم هستین خدا به یادتون باشه

اتحاد_ما_رمزظهور#

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
🌈پرندگان و جمیع موجودات در حال نماز 🌎 اَلَم تَرَ اَنَّ اللّهَ یُسَبِّحُ لَهُ ، مُن فِی السَّمواتِ ...

لطفا منو توی تاپیک نماز اول وقت تگ کنید ممنونم

خواهرهای گلم اکثر صلواتهایی که خواستین رو براتون فرستادم شما هم منو دعا کنید لطفا 💜💙💚💛🧡❤️🖤♥️💜💙💚💛🧡❤️💜🖤💙♥️💚💛🧡❤️🖤💜💙💚💛🧡💜🖤♥️💛💚🧡❤️💜💙💚💛🌷🌺🥀🌹☘️🍃🌾🌱🌿🌷🌺🥀🌹🌧️🌦️❄️☃️☘️🍃🌾🌱🌿🌷🌺🥀🌹🌻🌼🌻🌧️🌦️❄️☃️☘️☘️🍃🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷