2777
2789
عنوان

کاش با هم همدل و متحد می‌شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 25325 بازدید | 1797 پست
سلام بر شما دوستان خوب و امام زمانی. اللهم عجل لولیک الفرج هر کس پست بنده رو می خونه، اگه دوس داشت، ...

سلام 

حمد خوندم عزیزم 💚

الهی در پناه صاحب الزمان سلامت باشید همیشه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

دیوانه ترین حالت یک عشق زمانیست

که دلتنگ شوی و کاری از دست تو نیاید

سلام پناه عالمین این بیت واقعا وصف حال 

ما نسبت به شماست ولی چاره نداریم .

خدای بیچارگان به بیچارگی مارحم کنه ....

به اون حجم از بلاها رسیدیم که 

مضطرانه وجمعی فقط فرج شما رو بخواهیم.

اللهم عجل لولیک الفرج🌟

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

اللهم عجل لولیک فرج 

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
🌹بسم الله الرحمن الرحیــم 🌹إِذا جاءَ نَصْرُ اللّهِ وَ الْفَتْحُ«1» وَ رَأَیْتَ النّاسَ یَدْخُلُونَ ...

فداتم خواهری

ممنون از دعوتتون

در هنگامه ي غیبت کـه از دیده هاي‌ بی سویمان پنهانی، دردهای ناگفته، توان گفتن؛ چه ان گاه کـه آیی و رخ بـه جلوه آرایی،  تو درمان درد دیرین و مرهم زخم  فراق خواهد شد. اي یوسف فاطمه! اي یار سفر کرده! هزاران هزار دیده در فراق تو یعقوب وار خون میگریند و فقط با تماشای قامت تو بینا می‌شوند.

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
🌹بسم الله الرحمن الرحیــم 🌹إِذا جاءَ نَصْرُ اللّهِ وَ الْفَتْحُ«1» وَ رَأَیْتَ النّاسَ یَدْخُلُونَ ...

اللهم عجل الولیک الفرج❤️❤️❤️❤️

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

@delaram_t @sadaf47 @mamnahal72 @hello_o @mherbano 🌹بسم الله الرحمن الرحیــم 🌹إِذا جاءَ نَصْر ...

خدایا اون روز رو برسون به حق صلوات و ما رو از رستگاران دوران مهدی قرار بده به حق صلوات

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یا الله 

یا رحمان

یا رحیم 

یا مقلب القلوب

ثَبِّت قلبی علی دینِکَ

دوستان عزیزم ممنون میشم برای حاجتی که خیلیییی در دلم دارم دعا کنید و دعا کنید همه جوره جوری پیش بره که به خیر و صلاح بهش برسم،خدایا میشه یه روزی آرزومو زندگی کنم؟اره اگر تو بخوای میشه،یا الرحم الراحمین تو برام به خیر تام بخواه،تو برام خیر اندر خیر اندر خیر قرارش بده.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰