2777
2789
عنوان

نی نی تی وی تلویزیون کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 3721 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر عالی

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

💙

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

خواهشمندم مثل داخل سایت ، کارتون هارو پرواز تبلیغات نکنید 

برای بچه ها خوب نیست 

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

سلام خانجان ، خوبین؟ خسته نباشین

من کاربر fan_ninisite هستم و فن پیج هم دارم و 4 ساله که توی نینی سایت هستم و به چم و خم کار و قوانین نینی سایت آشنام .

میدونم که مجموعه شما تصمیم گرفته که یه سری تغییرات توی سایت بده ولی ، قبول دارین تجربه از علم و دانش گاهی بالاتره؟ کاربر یا اکانت همدل همون کاری رو کرد که هر کاربر یا کارمند یا پرسنل نینی سایت از مجموعه شما میاد و تاپیک میزنه و اطلاع رسانی میکنه ، هر جای دیگه بود من میگفتم اون سطح نوشتاری کاملا اکیه ولی اون سطح نوشتاری اصلا بدرد یه جایی مثل این سایت نمی خوره . دلیلش سطح کاربرهای سایته .منظورم این نیست که این کاربرها مثلا سطح سوادشون کمه ، نه برعکس خیلی ها شاید دکترا یا چند تا مدرک لیسانس داشته باشن و ادم های معروفی باشن اما وقتی دارین تاپیک میزنید باید خیلی خیلی ساده یه سری چیزها رو توضیخ بدین . نینی یار 5 این چیزها رو خیلی خوب رعایت میکنه . به کاربر همدل بگین از تجربیات نینی یار 5 استفاده کنه.

یعنی محتوا باید یه جوری باشه که یه خانم ایرانی توی دورترین نقطه ایران که هست وقتی تاپیک رو دید بدونه چی شده ، الان کاربر همدل گفته که ما باید با @فقط کار داشته باشیم و از طرفی ، این چیزهایی که ایشون گفته یه ساز ناکوکی هست که با گفته های نینی یار 5 داشته!!! شما مدام از قوانین میگین ولی حداقل برای اینکه کار بهتر پیش بره یکی به نعل بزنید یکی به میخ . انعطاف داشته باشین توی کار . شما میگین ما حذف نمی کنیم ، @خانجان عزیز ، اینها که پشت اکانت هستن ، خانم های هستن که براساس شعار سایت اومدن و حالا از تجربیاتشون یا درد دل هاشون میگن ، یکی از رفتارهای همسرش ناراحته میاد یه چیزی میگه میره  و سبک میشه ولی اگه بر فرض همون همسر که دست بزن داره بیاد بفهممه طرف اینجا همچین چیزی توی تاپیک ها درباره خانواده اش یا خودش گفته چه آتیشی به زندگیش می افته؟

قبلا وقتی کاربر تعلیق میشد تاپیک هاش در دسترس نبود ، عالی بود ولی الان اون که هیچی ، حتی نمی تونه تاپیک حذف کنه!!! خب چرا؟ شما فکر میکنید که کاربرهای سایت واقعا میان قوانین رو میخونن؟؟؟؟؟؟؟ اون قوانینی که ازش صحبت میکنید اکی ولی خداییش مگه ما موقع نصب نرم افزار یا ثبت نام توی هر سایت دیگه اگه مهم نباشه کل قوانین رو میخونیم؟ بعد اصلا فضای سایت یه جو دیگست . شما بهتر از من می دونید این چیزها رو.

اینجا اگه یه تایپک یه ذره از بحث اینکه جاری یا مادر شوهر چی گفت خارج بشه سمت نصب یه ویندوز ساده کاربرها اصن نمی دونن چی میگه ، اینجا به موضوعات و تاپیک های پربازدید دقت کردین که چیاست؟ شعار سایت اصلا توی حاشیه رفته و کسی به تاپیک های که به موضوع سایت ربط داره کمتر توجه میکنه . اینجا هر 4 ثانیه یه تاپیک زده میشه و این خوبه ولی به جو سایت دقت کنید.

من تغییرات جدید سایت رو به فا.ل نیک میگیرم ولی انتظار نداشته باشین که تغییرات یکهویی سایت که شکل گرفت از فردا دیگه کاربرها سریع اپدیت بشن و به جای نینی یار ، کاربر همدل که حتی روی اکانتش ننوشته نینی یار رو تگ کنن.

یه چیز دیگه ، اینجا خیلی به قانون اتکا نکنید ، یعنی نه اینکه اتکار نکنید یعنی بی توجه باشین ، نه ، مثلا شما میگین که گزارش زدن برای تاپیک ممنوعه ، خب طرف یه تاپیک از روی درد دل زدن کرده و حالا عصبانی یا ناراحت بوده ، الان که اروم شده میگه که من اشتباه کردم میخوام حذفش کنم ، شما میگین که نه ما حذف نمی کنیم ، عین حرف شما بود دیگه درسته ؟ حتی گفته های کاربر همدل با نینی یار 5 هم تضاد داره ، قبول دارین؟ اینجا چه اتفاقی می افته کاربرهایی که مشکل همسان دارن میان واسه هم گزارش میزنن تا تاپیکشون حذف بشه ، شما که کاری براشون نمی کنید خودشون برای مسئله شون راه حل پیدا میکنن.

شما اتاق های فکر تاپیک های پربازدید رو دیدین؟ که چه شور و مشورتی میکنن؟ 

چرا مجموعه شما تصمیم گرفته که رفتار رباتیک رو جایگزین اون حس دوستی بین کاربرها و کسی که از طرف مجموعه شما به اسم نینی یار هست رو حذف داره میکنه؟ من مهربونی نینی یار 5 رو دیدم ، عصبانیتش و جدی بودنش رو هم دیدم. اون که بالا گفتم انعطاف داشته باشین بعنی همین ، اگه اون حذف تاپیک میلی واسه خودش تاپیک حذف میکنه یا میگه این شخصی نیست حذف نمیکنه اینطرف ما یه سری نینی یار داریم که گاهی با کاربرها همدردی میکنه و این حس رو به ما کاربرها میده که یکی توی این سایت هست که حرف ما رو بشنوه ولی حالا کاربر همدل برداشته نوشته که نینی یار فقط باید به وظایفش عمل کنه نه که با کاربرها حرف بزنه. باشه ولی شما دارین کاری میکنید همون یک ذره ارتباط و حس عاطفی که بین ما کاربرها با کسی که یه ذره جوابگو هست و اعتماد شکل گرفته هم داره از بین میره. این تهش این میشه که ما حس کنیم هیچ گوش شنوایی توی این سایت نیست.

اینکه من اینجا دارم برای شما یادداشت میذارم برای اینه که دیدم لااقل شما جواب میدین ، بی تفاوت نیستین ، ادم جایی میره که محبت در کار باشه نه جایی که تحویلش نگیرن. حرف هایی که الان من دارم میزنم گمون نمیکنم تاثیری توی برنامه ای که در پیش گرفتین داشته باشه ولی گفتم به عنوان یه عضو کوچیک از این سایت به شما که لااقل تا اینجا نشون دادین که شنونده خوبی هستین ، بگم. دقت کردین ما وقتی تاپیک می زنیم اکثرا دنبال راه حل نیستیم دنبال این هستیم که یکی ما رو بشنوه که چی میگیم و این بار روانی از روی ما برداشته بشه.

بازم ببخشید و ممنون ک هستین.

خانجان آیا تو هم توانایی تعلیق کردن رو داری؟

الآن بهت فحش بدم تعلیق میشم؟😂

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

حتما ، حالا خانجان برای بچه ها میخوای یا کودک درون ؟

@خانجان  

سلام

روز و ساعت کاری تون کی هست؟

ساعت های مختلف دیدمتون !

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@خانجان سلامروز و ساعت کاری تون کی هست؟ساعت های مختلف دیدمتون !ممنون

من اصلا نفهمیدم داستان نی نی یارارو.الان نی نی یار پنج کی هست.واقعا به جای رفع مشکلات سایت.دارن دور خودشون میپیچن بگن یه کاری کردیم.اخه مثلا همدل و فلان اسم عوض کردن چه تاثیری داشت.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من اصلا نفهمیدم داستان نی نی یارارو.الان نی نی یار پنج کی هست.واقعا به جای رفع مشکلات سایت.دارن دور ...

سلام

میگن الان فقط یک حساب به اسم niniyar هست. که همه ازش استفاده می کنن.

معلوم هم نیست آن نفری که جواب میده کیه !

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.