2777
2789

خودم یکسال و یک ماهه تو اقدامم...

این ماه باید برم سونو تا ببینم فولیکول ازاد شده یا نه

ولی میخام صبرکنم چون به امام حسین دخیل بستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.منم از مهر اقدام کردم الان یکماهه.کاملا بی تجربه هم هستم

خداجونم زودییییی دخترکوچولوی نازمو از پیش خودت بذار تو دلم.خدایااااااا خیلی دلم گرفته تمام وجودمو بغض گرفته هیچ چیزی نمیتونم بگم.فقط میگم خودت کمکم کن
سلام دوستم منم میخوام اقدام کنم ولی آذر ماه چون آبان ماه صفره تازه آخرای ماهم قمر در عقربه یه دفعه م ...

وای چه جالب به چه چیزایی دقت میکنی

خداجونم زودییییی دخترکوچولوی نازمو از پیش خودت بذار تو دلم.خدایااااااا خیلی دلم گرفته تمام وجودمو بغض گرفته هیچ چیزی نمیتونم بگم.فقط میگم خودت کمکم کن
ان شاءالله بی تجربه باشی و سریع باردار بشی

ایشالاااااا جوجو جون .خدا از دهنت بشنوه.

فعلا که 32 روزه از پریود قبلیم میگذره بی بی زدم منفی بود

منم اوایل انقد دقت میکردم ازبس که نشده دیگ ولش کردم

ولش نکن اینا مهمه من اثرشو رو بچه اولم دیدم فقط به خدا توکل کن و آرامش داشته باش اینجوری با اولین اقدام بارداری انشالله

ولش نکن اینا مهمه من اثرشو رو بچه اولم دیدم فقط به خدا توکل کن و آرامش داشته باش اینجوری با اولین اق ...

واقعا تاثیر داره.میشه واسم مثال بزنی

ولش نکن اینا مهمه من اثرشو رو بچه اولم دیدم فقط به خدا توکل کن و آرامش داشته باش اینجوری با اولین اق ...

یکسال و یک ماهه...خسته شدم بخدا...دلم میخاد این ماه باشم...تا کی صبر کنم..الان دارم گریه میکنم

پسرم الان 19 ماهشه هرجا میرم همه میگن چقد خوش اخلاقه

با اینکه شیطونه اذیت بکن نیس

از اول شبا 11خوابه صبح زود بیداره 

لجبازی و گریه الکی و.. نداره حتی زمین میخوره تا واقعا دردش نیاد گریه نمیکنه

زود جوشه

کلا باید ببینی رفتاراشو تا باورت بشه 

من تو بارداریم 3بار ختم قرآن کردم هر روز زیارت عاشورا خوندم و..

انشالله به امید و یاری خدا در آینده هم سرافرازم کنه

یکسال و یک ماهه...خسته شدم بخدا...دلم میخاد این ماه باشم...تا کی صبر کنم..الان دارم گریه میکنم

دکتر گفته مشکلت چیه؟

اگر مشکلی نداری مطمئن باش از استرسه استرس انقدر اثرگذاره تو پروسه بارداری که باور کردنی نیست

دکتر گفته مشکلت چیه؟ اگر مشکلی نداری مطمئن باش از استرسه استرس انقدر اثرگذاره تو پروسه بارداری که ب ...

خرداد سونو دادم کیست ریز داشتم

ماه پیش شوهرم از داد واریکوسل گرید 2داره...سرعتش پایینه