2777
2789
عنوان

الان مربیم زنگ زد

262 بازدید | 16 پست

گف براامروز عصر اولین جلسه اموزش توشهری 

خیلی استرس دارم برای جلسه اوله نمیدونم چطوره، خوب یاد بده یانه،فضاش وحرف زدنش چطور پیش بره 

همیشه اولین باری ک میخوام وارد جایی شم یا چیزی تجربه کنم بشدت استرس دارم شما بگید چیکار کنم؟ برا شما روز اولتون چطور بود؟

وایی من انقد ذوق دارم برم🥹🥹🥹🥹

یکم پول کم دارم لامصب انقد گرونش کردن

ارزومه بشینم پشت فرمون حتی وگه ماشین خودم نباشه

آرزومهههههه

حتی خوابشو میبینم😂

با اینکه ی بارم با ماشین فامیلمون تصادف شدید کردما

هنو ذوقشو دارم😂

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره اولش منم استرس داشم ولی چیزی نیست، یکم توضیح میده و بعدش بسم الله

وای من یکم یاد دارم ولی الان فک میکنم ب اینکه وسط خیابون شلوغ بخوام بشینم دستام یخ زده

وایی من انقد ذوق دارم برم🥹🥹🥹🥹یکم پول کم دارم لامصب انقد گرونش کردنارزومه بشینم پشت فرمون حتی وگه ...

منم خییلی دوس داشتم اخر بزور پولشو جور کردم چون شرایطمون فعلا خوب نیس ولی قسطی هم میشه بدی 

من با شاین شوهرم نشستم کمی اونم جا خلوت میگم گرفتم تو موتور بگیر ماشین برامن😂

منم اولاش خیلی استرس داشتم،از طرفیم چون خیلی حس خوب تو راننگیدیه،کم کم تبدیل به تفریحت میشه

حس ترس واسترس و اضطراب وهمه رو باهم دارم تا عصر بشه میترکم انشالا بعد چن جلسه همش بریزه

اره باز از ی نظرم میترسم خیلی ترمز کلاچ بگیره من هیچی یاد نگیرم

نهه بابا ،هروقت بگیره خودت حس میکنی،چون اونی که زیر پای استاده با اونی که تو داری بهم دصلن،اگه استادفشار بده،توهم پات که رو پدالاست میره پایین و حسش میکنی که داره مثلا کلاچ میگیره

نهه بابا ،هروقت بگیره خودت حس میکنی،چون اونی که زیر پای استاده با اونی که تو داری بهم دصلن،اگه استاد ...

چه خوب اگه بفهمم بهش گوشزد میکنم 

چون هزینه میکنی ک یاد بگیری الان اموزشی چن روز دیگه با افسر یا تو خیابون کسی نمیگه چرا یاد نداری

منم خییلی دوس داشتم اخر بزور پولشو جور کردم چون شرایطمون فعلا خوب نیس ولی قسطی هم میشه بدی من با شای ...

اره میشه ولی باید آخرش جورش کنم

وای نترکی😂😂😂

ببین من عاشق سرعتم 

باورت نمیشه اولین بار نشسته بودم پشت فرمون با سرعت ۱۲۰ تا میرفتم پسرخالم سکته میکرد

میگفت توروقران حداقل اول گواهینامتو بگیر

نمیدونم چرا انقد دوستدارم رانندگیو

عاشق اینم شبا رانندگی کنم بایه موزیک لایت...فقطم تو خیابون

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
اره میشه ولی باید آخرش جورش کنموای نترکی😂😂😂ببین من عاشق سرعتم باورت نمیشه اولین بار نشسته بودم پش ...

دلم سوخت برا پسر خاله استرس ماشینو و جونشو داشته 🤣🤣🤣