2777
2789

دو روز پیش ی خانمی ب همسرم زنگ زد گفت تعمیرات دارم بیا کارمو ببین قیمت بده بهم.

شوهرمم گفت بیا همرام بریم و بیایم.

شب ساعتای 8 بود حدودا

بعد کوچشون تاریک بود شوهرم ماشینو پارک کرد کنار 

دختره اومد دم در

مثل اینکه ندیده بود منم همراشم. من فکر کردم دیدتم.

اولا ک‌ پوشش اصلا مناسب نبود دامنی ک‌ پاش بود ساق پاش کامل پیدا بود 

بعدم ی چیزی انداخته بود رو سرش مثلا شال ولی گردنش لخت بود

تا شوهرمو دید گفت وااای فکر کردم ی اقای 50ساله میاد نمیدونسم جوونی

رفتن داخل منم تو کوچه منتظر بودم تو ماشین نشسته بودم

بیاین ادامشو میگم الان

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب... 

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

استارتر با موضوع تاپیک کاری ندارم شوهرت اگه انسان باشه تحت هیچ شرایطی خیانت نمیکنه نترس گلم.

فقط میخوام بدونم وضعیت بارداریت با وجود آیودی چطوره؟

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

شوهرت قبل اینک بره جایی باید بهشون بگه پوشیه ببندن و چادر بپوشن😂

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بعد رفتن داخل چن دقیقه بعد اومدن بیرون دم در وایسادن برای قیمت و هزینه ها صحبت کردن. خواهر دختره هم اومد دم در

خیلی خیلی میخندیدن دخترا و شوخی میکردن شوهرم عادی بود رفتارش.

بعد منم دیدم خودمونی شدن پیاده شدم .ماه اخر حاملگی هسم.

دختره گفت وای کسی تو ماشین بود دیگه سلام علیک‌کردم باهاشون.

دختره گفت فردا توهم بیا باهاش قلیون درست میکنیم میکشیم. گفتم ممنون ی بچه شیطون دارم جایی نمیرم بخاطر اون 

الان بقیشم میگم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

همین اول کاری بگم،  الان میان میگن پوشش اشکالی نداشته شوهرت هوله

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba