2777
2789

دست پسرم شکسته همش نگرانم حس میکنم دیگه به استحکام قبل نخواهد بود💔

یعنی دوباره به حالت قبل برمیگرده یا قراره با هر ضربه ی کوچیک و زمین خوردن بازم بشکنه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر اینجوری بود ک من الان باید همش راه میرفتم همه جام میشکست 

اتفاقا برعکسه اون جایی ک میشکنه و جوش تازه میخوره محکمتر و قوی تره الان من با پاهای شکستم سنگین تر کار میکنم

اگر اینجوری بود ک من الان باید همش راه میرفتم همه جام میشکست اتفاقا برعکسه اون جایی ک میشکنه و جوش ت ...

مچ دستشه اونم از دو تا ناحیه.شکسته بند میگفت حتی کیف مدرسه که سنگینه با دستت بر ندار

مچ دستشه اونم از دو تا ناحیه.شکسته بند میگفت حتی کیف مدرسه که سنگینه با دستت بر ندار

خب الان شکسته اس یع استکانم نباید برداره بعد سه ماه میتونه باهاش کار کنه بعد شش ماه میتونه کار سنگین تر کنه

من از قسمت زانو شکسته پاهام ،دست راستم از کتف تمام استخواناش له شده ک داخلش پیچ و مهره کار گذاشتم و خیلی جاهای دیگمم شکسته ک الان اوکیم

منم پارسال دست پسر ۸ سالم شکست دکتر بعد یه ماه گچشو باز کرد گفت تا دوماه ورزش و اینا نکنه و مراقب با ...

عزیزم پسر منم هشت سالشه الان اوکیه؟حتی سنگینی بلند کنه درد نداره؟

خب الان شکسته اس یع استکانم نباید برداره بعد سه ماه میتونه باهاش کار کنه بعد شش ماه میتونه کار سنگین ...

الان که تو گچه چیزی بلند نمیکنه تازه سه ذوزه گچ گرفتیم دکتر گفت دوماه بمونه تو گچ

برای بعد از اون نگرانم