2777
2789
عنوان

بچم همش سرما میخوره

126 بازدید | 8 پست

تو این یه ماهه دفعه سومه شدید سرما خورده این دفعه مقصر من بودم اعصابم داغون شده   ،همش توی خونه هم حوصلش سر میره میخواد بره بیرون ۲۰,ماهشه ،امشب حواسم نبود پنجره باز بود الان دوباره داره سرفه می‌کنه ،منی که این همه مواظبم این پنجره رو یادم رفته بود ببندم بچم خیلی ضعیف شده دارم دق میکنم   

یا رفیق من لا رفیق له

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟از بس خوابم میومد ،تادوباره خوب بشه من دیوونه میشم تازه مریض شده بود با تب بالا

حالا بعد اینکه خوب شد شربت ب کمپلکس بده 

دمای کولر کم کن اما تا قبل خواب حتما پنجرت ببند هیچوووقت نخواب تا پنجره بازه این هوا ساز مشخصی نداره

واقعا ؟از بس خوابم میومد ،تادوباره خوب بشه من دیوونه میشم تازه مریض شده بود با تب بالا

عزیزم ترشح خون از سینه شما چقد بعد از شیردهی خوب شد منم باردارم ترشح داشتم خیلی سونو و ازمایش رفتم چیزی نشون نداد

عزیزم ترشح خون از سینه شما چقد بعد از شیردهی خوب شد منم باردارم ترشح داشتم خیلی سونو و ازمایش رفتم چ ...

تا آخر بارداری بود حتی بعد زایمان شیر نمیومد خون می‌شوند از سینه هام دکتر گفت همین طور ادامه بده تا دو هفته بعد از زایمان اون ترشحات خونی تموم شد و شیر اومد منم هیچ دکتری نفهمید دلیلش چی بوده 

یا رفیق من لا رفیق له

سلام عزیزم.اگه میخوای بچت زود به زود سرما نخوره و مریض نشه ،چیزی بدون خطر و عوارض می خوای پروبیوتیک مصرف کن .اما نه هر جایی بگیری باید مطمین باشه.نوع باکتری هاش فرق می کنه.فوق العاده سیستم ایمنی را تقویت میکنه.من عضو پیجی هستم که گواهی ثبت اختراع پروبیوتیک بومی تولیدی خودشون را دارند.چون میکروبیوم روده در اقلیم های مختلف فرق می کنه باید پروبیوتیک کشور خودمون مصرف بشه.خیلی از اونایی که در محصولات لبنی سوپری ها و داروخانه ها موجوده وارداتیه و خیلی اثر گذار نیست.اینا متخصص صنایع غذایی هستندو دکترن.از شیر شتر و محصولات تخمیری لبنی کشور خودمون پروبیوتیک بومی و طیب تولید میکنن. اگه خواستی می تونی از اینجا همه خواص و استفادشو ببینی . کلمه نوربیتا را سرچ کن توی گوگل یا تلگرام مییاره nourbita

میتونی توی سایت های خارجی و مقاله ها هم اثر پروبیوتیک را روی کاهش سرماخوردگی و آنفولانزا سرچ کنی .اگه بخوای مشاوره مستقیما از اون خانم دکتر صنایع غذایی که گفتم بگیری  میتونی به صورت رایگان باهاشون در تماس باشی با شماره 09395441751.خیلی کمکت میکنن.اگه سرماخوردگیش کم شد دعام کن