2777
2789
عنوان

بده دلم نمیخواد تقلب کنن❓👤

108 بازدید | 7 پست

بخدا ادم بدی نیستم ولی تو کلاس هیج دوستی ندارم هیچکسم باهام کارنداره ولی موقع امتحان شدنی نه تنها یکی دو سوال بلکه کل صفحرو از روم کپی میکنن..خب منم ادمم کلی وقت میزارم میخونم تست میزنم ...حالا دوستم بودن یچیزی ولی اینکه فقط موقع امتحان یادم میفتن حس اشغال بهم دست میده

کمک نکن تلاش کردی زحمت کشیدی بقیه استفاده کنن دفعه بعدی کمک خواستن بگو باشه برگه هارو دادن سرت بزار رو برگه طوری که چیزی معلوم نباشه جواب کسیم نده بعدش اگه گفتن کمک نکردی بگو مراقب حواسش بود ترسیدم چند بار این این کارو کنی اونام بیخیالت میشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچوقت اهل تقلب رسوندن نبودم و نیستم ، بیخودی زحمت نمیکشیدم بخونم که تهش اونی که یه سره تفریح کرده نمره ش با منی که از همه چیم میزدم یکی شه

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
منم هیچوقت اهل تقلب رسوندن نبودم و نیستم ، بیخودی زحمت نمیکشیدم بخونم که تهش اونی که یه سره تفریح کر ...

راست میگی...واقعا ادم زورش میگیره...حالا میان پز نمره ای که از رومن گرفتنو به خودم میدن...

مرسی خیلی خجالت میکشیدم چیکار کنم...

منم خجالتی بودم ولی چند بار این کارو کردم بهم تیکه انداختن منم بی اهمیت بودم فقط میگفتم وقت کم میاوردم یا دبیر حواسش بود یا میگفتم متوجه نشدم کمک خواستین اونام دیگه فهمیدن باید خودشون تلاش کنن

میدونی منم راهنمایی و دبیرستان بودم چند تا بچها مثلا میگفتن بهم برسون و ..

منم میگفتم باشه حالا ببینم ‌خودم بلدم اصن بعدش که برگه رو میگرفتم کلا روی برگه دراز میکشیدم بعدشم که تموم می‌شد به روی خودم نمیاوردم میخندیدم و میپیچوندم 

زورم میومد من این همه درس بخونم بعد یکی دیگه با زحمات من نمره بالا بگیره 

البته بماند که هنوزم با بعضی از بچها که در ارتباطم راجب اون موقع ها حرف میزنیم فحش ریزی میخورم😂😂😂