2777
2789
عنوان

نکنه اپاندیسم باشه

86 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها

از دیشب یه دردی اومد تو زیر شکمم اول فکر کردم چون شیربرنج خوردم سردی بوده بخاطر همون ببخشید تخمدان راستم درد گرفته بعد دیدم نه انگار داره میاد بالاتر. خییییلی اولش دردم شدید بود بعد الان درد هست ولی آرومه. حالت تهوع وتب فعلا ندارم اما قلبم کمی تند زد و چندبار هم مجبور شدم برم سرویس بهداشتی. بااین تفاسیر ممکنه اپاندیسم باشه؟؟

میگن دردش زیاده ولی فردا دکتر رو برو

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنم آپاندیس باشه چون آپاندیس اگه بود میترکید و شما الان زنده نبودی که تایپک بزنی😅😑البته خدا ...

خخخخخ😂😂😂 جدای از شوخی اولش درد شدیدی داشتم داشتم می مردم ولی بعدش آروم شد کمی البته دوتا مسکن خفن هم خوردم. آخه همسرم تازه جراحی شده تو استراحت‌ من برم دکتر کی پانسمانش رو عوض کنه البته خودش،گفت اگر دردت زیاده زنگ بزنم بابات بیاد برین دکتر ببینم چه میکنم. مرسی جواب دادی🧡

باشه عزیزم ممنون جواب دادی

خواهش میکنم عزیزم

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

خخخخخ😂😂😂 جدای از شوخی اولش درد شدیدی داشتم داشتم می مردم ولی بعدش آروم شد کمی البته دوتا مسکن خفن ...

پانسمان همسرت رو عوض کن آب و چیزای مورد نیاز بزار دم دستش پاشو برو دکتر حتما پشت گوش ننداز