2777
2789
عنوان

امضا 😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 28 پست
هزينه داره  ٣٠ هزار تومن😂

عه تو همونی که قرار بود مرحوم بعد از این بشی؟🤔 چطوری خدابیامرز؟😂

شوخی کردماااا نزنی منو 😁

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه تو همونی که قرار بود مرحوم بعد از این بشی؟🤔 چطوری خدابیامرز؟😂 شوخی کردماااا نزنی منو 😁

هستم فعلا مامانم نميزاره تكون بخورم ميگه ميميري 

چرا بزنم بابا راحت باش😂😂

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم
هستم فعلا مامانم نميزاره تكون بخورم ميگه ميميري  چرا بزنم بابا راحت باش😂😂

آخ این چیزا به تکون خوردن و نخوردن ربطی نداره 😢 اتفاقی که باید بیفته میفته 😭

نمی دونم این کاربرای جدید رو خوب من کم می شناسم می ترسم یه کم 😁

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
آخ این چیزا به تکون خوردن و نخوردن ربطی نداره 😢 اتفاقی که باید بیفته میفته 😭 نمی دونم این کاربرای ...

والله الان ميترسم لوستر بيفته روم🤣🤣🤣

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم
والله الان ميترسم لوستر بيفته روم🤣🤣🤣

هیییی هیییییییی 

توانا بود هرکه دانا بود

ز دانش دل پیر برنا بود

الان این چه ربطی داشت؟🤔 ببخشید دیگه من همین یه شعر رو بلدم خلاصه منظورم اینه که این شتر در پارکینگ همه میخوابه زیاد غصه نخور 😁

عزیزم برو بالای صفحه اونجایی که عکس پروفایلته روش بزن بد بزن رو نی نی سایت من یه مربع آبی کوچیکه ...

‌دستت طلا

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس