2777
2789
عنوان

خانوما بیایین نظرتونو میخوام

64 بازدید | 11 پست

این هفته عروسیه و من عقدم و من و همسرم فقط دعوتیم 

ی پیراهن فقط دارم که اونو مادرشوهرم شب یلدایی پارچشو برام گرفت و طبق ترس از پسرش مجبور شد سریع ببره پیش رفیقش تا برام بدوزه 

من اونو تقریبا پارسال تو جشن دختر عموی همسرم پوشیدم و زن عموی همسرم بود 

امسال جشن رفیق همسرمه و فامیل نیستن و فقط ی زن عموش هست بنظرتون اینو باز بپوشم زشته؟ میدونم پیراهن خیلی نیازم میشه باید بخرم ولی از وقتی عقد کردم کل استایلم عوض باید میشه و همسرم میگفت بروز بپوش و فلان من درگیر درست کردن سبک لباسام بودم و جدا ازینا سایز دلخواهمم تازه رسیدم بهش والا دوران عقد انقدر درگیری دارم فکر جدی رو خرید پیراهن یا دوختنش نداشتم ☹️ البته الانم بیس سالمه ی ساله عقدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استایلت مگه چجوری بوده که همسرت گفته عوض کن .برام سوال شد

خیلییی شدید با حجاب بودم و مانتو های پوشش زیاد و قدیمی طور داشتم ب گونه ای 

اون نیگفت زیاد سخت نگیر زیاد درگیر دین نشو سعی کن در مرحله اول انسان خوبی باشی و فلان 

نه اینکه الان با وضعیت حجاب خیلی ضعیفی راه برم ولی خب طبق جامعم و راستش الان حتی کشورم ایران نبود همینقدر حجابم دلم نمی‌خواست داشته باشم 

به اصرار خانواده بود حجابت اونموقع

اون موقع راستش دوس پسر داشتم که برادر ی شهیدی بود و من تحت تاثیر س سال رابطه با اون خیلی تاثیر داشت روم وگرنه خانوادم اصلا گیر نبودن ک اینو بپوش اونو نپوش منم تو سن پونزده سالگی اینا با اون پسر وارد رابطه شده بودم بچه بودم نمیدونستم اصلا اون پسر ادم خوبی حداقل برای من هست یا نه 

چون شهرش با شهر من دوازده ساعت فاصله داشت و همسن من بود نه کاری داشت نه پولی و نه اراده قوی 

به اصرار خانواده بود حجابت اونموقع

بعد ازدواج با همسرم صحبتای دقیق تر و واضح ترشو راجب دین شنیدم واقعا پی بردم بهترین الگو انسانیته که توی همه جا یکیه و ازون کشور تا کشور دیگه تفاوتی نداره 

من ازدواجم با همسرم سنتی بود هم محله ای خواهر شوهرم بودن و همسرم تقریبا نه سالی ازم بزرگتره و کارش خوبه خداروشکر و ادم خوبیه خیلی سختی کشیدیم تا رابطمون بهتر شه ولی خداروشکر کم کم داره میشه واقعا علاقشو میبینم خیلی جاها و خداروشکر میکنم سنتی بودم ولی خدا مهر مارو تو دل هم انداخت

بعد ازدواج با همسرم صحبتای دقیق تر و واضح ترشو راجب دین شنیدم واقعا پی بردم بهترین الگو انسانیته که ...

انشاالله خوشبخت بشی عزیزم 😍😍🥰🥰

دقیقا انسانیت وقلب پاک خیلی بهتر از حجاب افراطیه

مهربون باش مهربونی رسم دلهای پاک🤍🤍