2777
2789
عنوان

شگرد جدید مربی رانندگی ها هست مواظب باشید تو دام نیوفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتیجه تا یکی گفت طرف تخصص میخونه یاحتی پسره وزیره حول نشین زرتی شماره ندین 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بعد از ثبت نام سریع کلاس های ایین نامم تموم شد هفته ی بعدش تو شهریم شروع شد جلسه ی اول مربیو دیدم هم ...

منم فک کردم میخوای شگردشونو بگی که سرمون کلاه نزارن چقدم منتظر موندم تایپ کنی🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

چی شد الان؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

شگرد چیش بوده؟؟

خب شماره ات که اون جا بوده یعنی برای خودش می خواسته؟؟

اگه می خواسته وقتی اون جا هست شماره ات چرا دیگه همچین چیزی بگه.

اون گفته یه چیزی بگم نگن ساکته.😂😂

❤️❤️ 

نتیجه تا یکی گفت طرف تخصص میخونه یاحتی پسره وزیره حول نشین زرتی شماره ندین

حس میگم شگردش اینه که من برای نظر سنجی ازش تعریف کنم چون برای اموزشگاه باید نظر بدیم ولی عجیب ترش اینه بعد از اون جلسه یهو سرد شد و خیلی از نکاتو نگفت من تمامشو خودم از اینستا نگاه کردم 

بعد از ثبت نام سریع کلاس های ایین نامم تموم شد هفته ی بعدش تو شهریم شروع شد جلسه ی اول مربیو دیدم هم ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (: