2777
2789

من چون ماشین نداشتم برای گواهینامه اقدام نکرده بودم 

دیگه ماشین خریدم گواهینامه ثبت نام کردم 

یه اتفاقی برای خودم افتاد تجربتونو میخوام

خبببب

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شگرد رو گفتی لایک کن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بعد از ثبت نام سریع کلاس های ایین نامم تموم شد هفته ی بعدش تو شهریم شروع شد جلسه ی اول مربیو دیدم همه چی عادی بود جلسه ی دوم از من خواستگاری کرد خیلی عجیب بود کی منو دیده؟؟🤔🤔

گفت اره یه اقایی تخصص میخونه میگن پسر خوبیه فلان ... من گفتم که منو تو اموزشگاه دیدن؟ به تته پته افتاد مادرش دیده بعد گفت شماره ی شمارو بدم ؟ منم گفتم ایرادی نداره 

کلا کلاسای من تموم شد اما کسی به من زنگ نزد 

راستی یه نظر سنجی باید برای اموزشگاه پر کنم که مربی چطور بوده ؟ بنظرتون شگردش نبود؟