الان گاهی تو خواب بشدت تپش قلب میگیرم جوری که حس میکنم زمین زیر پام میلرزه
و احساس خفگی میکنم، حالم خیلی بده
الانم ازسردرد خوابم نمیبره
لطفا راهنماییم کنید چیکارکنم بهتر شم
((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
اگه قرص اعصاب میخوری مال اونه کم کم باید بزاری کنار خیلی تدریجی البته چون خطرناکه
ن نمیخورم عزیزم، داروهای انعقادی مصرف میکنم
((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس به خاطر روحیتونه بهتره یه سفر برید یا هر کاری که حالتونو خوب میکنه گل گاوزبان هم بخورین به خاطر اعصابه بیشتر حمله های پانیک اگه ادامه داشت یه نوار قلب بدین بد نیست
پروپرانولول ۱۰ بخور دمنوش گیاهی گل گاوزبان با اسطوخودوس بخور حتما برو دکتر پیگیری کن عزیزم
ممنون عزیزم
خطرناکه؟
برو دکتر من ی سال و نیم اونجوری بودم حواسمو پرت میکردم فیلم میدیدم اهنگ و ...با اینا و دکتر قرص پروپ ...
خطرناکه ینی عزیزم
چ دکتری برم
پس به خاطر روحیتونه بهتره یه سفر برید یا هر کاری که حالتونو خوب میکنه گل گاوزبان هم بخورین به خاطر ...
سفررفتم اومدم خیلی بهترشدم ولی امروز دوباره بهم دست داد تو خواب
من ۳ ماهه اینجوری شدم و شاید یه روز درمیون بهم دست میده این حالت.مخصوصا توی خواباصلا خواب ک ندارم ان ...
دقیقا منم، نمیدونم چه دکتری برم
چیکارکنم
نه خطرناک نیس ولی باید کنترل بشه چون خیلی اذیت کنندس
من اول رفتم دکتر داخلی بعد اون برام سونوگرافی و اکوی قلب و عکس ریه نوشت انجام دادم سالم سالم بود گفت مشکلت عصبیه و روانتنی منم بعد فوت مامانبزرگم اونجوری شده بودم هیچی اسپری و چنتا قرص نوشت بعد گفت اگه حل نشه باید بری پیش روانپزشک ک خداروشکر حل شد و خوب شدم