2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی خواهشاً بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 96 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکلم حاد شده موقع غسل احساس ریزش ادرار دارم نمیتونم غسل کنم

یک سر بزن به متخصص اورولوژیست.(کلیه و مجاری ادرار) 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
صلوات که نیاز نیستاب به همه جا برسه کافیه دست بکشیم چرا؟پا رو باید ببریم بالا ودف شما وسواس دارید پس ...

عزیزم چندین ساله وسواس دارم هر بار به یه چیزی گیر میدم ولی این بار احساس ریزش ادرار ولکنم نیست 

اینا شک هست، خیلیا احساس کثیفی میکنن، وسواس دارن، بیخیال شو،، خودتو مشغول کن، تو جمع باش، تنها نمون، اعتنا نکن

عزیزم اگه کثیرالشکی که اعتنا نکنبرای وسواس هم کلیپ وسواس حاج آقا فاطمی نیارو ببین بعد یه گروه احکام ...

به خدا تا حالا کلی کلیپ دیدم ولی تاثیری نداشته داخل حمام کلا ذهنیتم عوض میشه میگم این بار زود میام بیرون ولی همیشه برعکس میشه 

ریزش ادرار ربطی ب غژل نداره و غسل و باطل نمیکنه 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
خودتون میگید احساس دارید یعنی شک دارید اصلا قبول نیست، محل نزارید زیرپا چیه، کلا اب میره اونجا، اهمی ...

هر بار میخوام محل ندم بهش استرس میگیرم همیشه دوست داشتم برم زیر دوش اروم وایسم و نیت کنم سمت راست و چپ تموم ولی لرزش میگیرم هزاران وسوسه تو سرم آخر هم کلی اب هدر میره با کلی خستگی میام بیرون 

دوست من، وسواس از ابزار شیطان هست برای دور کردن تو از یاد خدا. شیطان رجیم کارها را در نظرت سخت میکند ...

میدونم ولی راهشو بلد نیستم راستش شیطان از من خیلی قوی تره در من نفوذ کرده دوست دارم از زندانی که برا خودم ساختم نجات پیدا کنم ولی بلد نیستم من روزا رو تاریک میبینم قلبم سیاه شده هیچی خوشحالم نمیکنه اگه دخترم بزرگ بود آرزوی مرگ میکردم اگه خودکشی گناه نبود چند ساله پیش خودمو خلاص کرده بودم تو خدا اگه میتونی راهی نشانم بده 

هر بار میخوام محل ندم بهش استرس میگیرم همیشه دوست داشتم برم زیر دوش اروم وایسم و نیت کنم سمت راست و ...

ساده انجام بده، بالرزشم باشه عیب نداره، کم کم از سرت می افته، محل نده، شمااینقد به حرف وسواست گوش دادی طناب رو ضخیم کردی،،، دیگه محل نده تاکم کم بره، من خودم مبتلا بودم رها شدم. محل ندی مث تارعنکبوت سسته، شما بها بهش دادی جاخوش کرده،،، سگ محلش کن عزیزم

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
اینا شک هست، خیلیا احساس کثیفی میکنن، وسواس دارن، بیخیال شو،، خودتو مشغول کن، تو جمع باش، تنها نمون، ...

خیلی دلم میخواد ترکش کنم متاسفانه بعضی از خانوادم درگیر وسواسن اصلا پیش مامانم برم انرژی منفی میگیرم