2777
2789

وقتی اشنا شدیم سنمون کم بود و هیچی نداشتیم بعد ۴ سال اون تونست تخته و وسایل قالب بندی بخره ت تو کارش پیشرفت کنه موتور خرید و تو زمینی که باباش بهش داده بود داره خونشو میسازه و واقعا زحمت میکشه. دوری برامون سخت بود تصمیم گرفتیم از اینجا به بعد کنار هم پیشرفت کنیم خانواده اون با خبر بودن از ارباتطمون خلاصه ک اومدن خواستگاری پدرش سنش زیاده عقیده های قدیمیم زیاد داره مثلا پدرم پرسید چی داره گفت هیچی گفت چیکار میکنه گفت با خودمه گفت سربازی رفته گفت نه بعدم که دلیلشو ازش پرسیدیم گفت برا اینکه اینارو بگی توقعشون زیاد میشه بزار خودشون بیان ببینن . خلاصه که خانواده من کلا اینو یجور دیگه شناختن . 

موقع رفتن پدرش گفت ماکه پسندیدیم شمام تحقیقاتونو بکنین خبرشو بدین 

اینا که رفتن بابای من گفت من همسن این بودم حداقل یه موتور از خودم داشتم منم نمیتونستم حمایت کنم خب...

از اون طرفم من پدر مادرم از هم جدا شدن اونشب همه کنار هم بودیم اما مامانش بهش گفته اگه دختره ام خوب باشه مامانش که با باباش نساخته زیر پای اینم میشینه زندگیتون خراب میشه. از طرفیم پدر منم که خبر نداد دیگه خانوادش میگن ما بیشتر از این خودمونو کوچیک نمیکنیم از طرفیم هعی دختر پیشنهاد میده به عشقم. 

عشقم میگه صبر کنیم من اوضام بهتر شه ولی بهش میگم مسئله الان پول نیست که چه الان چه چند سال دیگه چی قراره تغییر کنه میگه خب تو هرکاری میگی بکنیم 

ولی منم واقعا پیشنهادی ندارم تورو خدا شما کمکم کنید🥺

یعنی واقعا هیچی ندارن؟ 

مستاجرن؟ ماشین ندارن؟ 

شغل پسره چیه؟ 

چون عاشق همین امیدوارم مشکلتون حل بشه درکت میکنم🫠

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی واقعا هیچی ندارن؟ مستاجرن؟ ماشین ندارن؟ شغل پسره چیه؟ چون عاشق همین امیدوارم مشکلتون حل بشه درک ...

چرا باباش عقیدش اینه که پسر باید رو پای خودش وایسه اینم هرچی داره رو خودش به دست آورده 

فقط یه زمین بهش داد گفت خونتو خودت بساز که الان داره میسازه دیگه 

ماشین نه ولی موتور داره . شغلشم قالب بندیه که تموم وسایلشو خودش خرید حدود ۶۰۰ میلیون فقط هموناست خدا میدونه سر تهیه کردن همونا چقدر اذیت شد

هنوزم ۲۰ سالش بیشتر نیست به نظر من واقعا این حجم از تلاشش قابل ستایشه منکه واقعا بهش افتخار میکنم 🥲

پسر زنگ بابت بزنه واز شرایط وروحیه هاشون بگه به نظرم صادقانه وشفاف حرف بزنه پدرت قبول میکنه

خانواده اونو چیکار کنیم الان تا میخواد راجب خودمون حرف بزنه میگن حرفشم نزن 🥺

چرا باباش عقیدش اینه که پسر باید رو پای خودش وایسه اینم هرچی داره رو خودش به دست آورده فقط یه زمین ب ...

بله با 20سال سن واقعا جای تحسین داره

ولی سنشون هم خیلی کمه نمیشه فعلا دوست بمونین تتا حداقل 22سالش بشه؟ 

تا اونموقع هم تقریبا خونش کامله هم کلی چیزای دیگه بدست میاره اسی چندسالته؟ 

بله با 20سال سن واقعا جای تحسین دارهولی سنشون هم خیلی کمه نمیشه فعلا دوست بمونین تتا حداقل 22سالش بش ...

چرا مشکلی نداریم ولی الان هنوز کمتر از یک ماهه خب اگه با بابام حرف بزنم جواب بده بازم دیر نشده ولی اگه دوسال صبر کنیم خانواده اون بگن ماکه اومدیم بابای منم بعد دوسال که نمیشه جواب بده دیگه 

بعد دوسال دوباره چجوری خانواده هارو رو در رو کنیم ؟

چرا مشکلی نداریم ولی الان هنوز کمتر از یک ماهه خب اگه با بابام حرف بزنم جواب بده بازم دیر نشده ولی ا ...

به اونجاش فکرنکرده بودم😂😔

واقعا نمیدونم. 

الان پدر شما مخالفه یا خانواده اونا

اصلا نفهمیدم چی شد😐اونجا گفتی خانواده داماد راضی نیستن؟ 

به اونجاش فکرنکرده بودم😂😔واقعا نمیدونم. الان پدر شما مخالفه یا خانواده اونااصلا نفهمیدم چی شد😐اون ...

من خودمم مخم گوزیده 😂🥲

پدرم باهاش حرف بزنم اوکی میشه ولی خب خانواده اون چی 

الان بابای من زنگ بزنه زشت نیس یجورایی؟ 

من خودمم مخم گوزیده 😂🥲پدرم باهاش حرف بزنم اوکی میشه ولی خب خانواده اون چی الان بابای من زنگ بزنه ز ...

خانواده اون چی میگن

ولی خب همینجور ک تو میخای با خانوادت حرف بزنی بگو دوماد هم با خانوادش حرف بزنه شاید قانع شدن

اصلا چرا موافقت نمیکنن مشکلشون چیه؟ 

خانواده اون چی میگنولی خب همینجور ک تو میخای با خانوادت حرف بزنی بگو دوماد هم با خانوادش حرف بزنه شا ...

بخاطر طلاق پدر مادرم . واقعا چیزیه که دست من نبوده . مامانش میگه مامان دختره میشینه زیر پاش ولی من واقعا مامانم اینجوری نیست بهم بر خورده ولی سعی میکنم درکشون کنم . بنظرت اگه خودم با مامانش صحبت کنم بده ؟

بخاطر طلاق پدر مادرم . واقعا چیزیه که دست من نبوده . مامانش میگه مامان دختره میشینه زیر پاش ولی من و ...

مثلا خیلی منطقی بگم ک من درک میکنم شما نگران پسرتون هستین ولی این موضوع قرار نیس لطمه ای به زندگی ما وارد کنه الان واقعا این فشاری که شما روش گزاشتید بدتره من نمیخام انقدر اذیت بشه و مثلا اینجور حرفا ؟؟؟