2777
2789

پسرم سه سال و سه ماهشه و مطمئنم که کنترل داره.ولی از عمد تو خودش جیش میکنه حتی اگه نیم ساعت یه بار ببرم بازم میکنه تو خودش.روزای ادل بهتر بود بدتر داره میشه.از استیکر و اینا هم استفاده کردم.روز اول براش جذابه فقط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای پسرم هر بار که می‌رفت دستشویی به جایزه میدادم ، پسرم خیلی ماشین دوست داره هر روز چهار پنج تا ماشین می‌گرفت

سر شش روز کامل خودش رفت بچه ها زود عادت می‌کند 

بعد هم جایزه گرفتن تعطیل شد 😅

خدایا سپاسگزارم

منم دخترم از عمد یه مدت نرفت دسشویی اخه دستشوییمون تو حیاط هوا که سرد شد نرفت واسه دستشویی فرنگی گرفتم کاهش جدا میشه تو راه پله میزارم میره به اون علاقه پیدا کرده هروقت داره خودش بدون اینکه حتی بهمن بگه میره 

یه مدت کلا رها کن مثل سابق باشه پوشک کن

یعنی به ذهنش فرصت پذیرش بده 

مطمئن باش خودش میاد سمتت 

بچه ها خیلی قصه دوست دارن من هنوزم که هنوزه گاهی باید قصه میگم 

از قصه پسری که خیلی آب و آبمیوه و شیر و .... خورده بود دلش درد میکرد رفت دکتر اونم گفت باید بری دستشوییی

یا از میکروب هایی که تو شکم جمع میشن و دوست دارن ما رو مریض کنن 

یا فرشته که میگه برو جیش کن شکمت راحت شه اما شیطون‌میگه نه بچه ها رو گول میزنه میگه تا قوی نباشن 

حتی گاهی نقش جیش و پی پی در حال جیغ و داد که ما نمیخوایم بیایم بیرون تا مریضت کنیم......

بچه ها خوب گوش میدن و باور میکنن حتی اگه ظاهرا توجه ندارن

اخه کلا خودش نمیگه.فقط خودم زود زود میبردم

خب اشتباهت همینه که زود میبریش 

بزار خودش بگه

پسر من الان ۲سال و۲ ماهشه از یکسال قبل هر ترفندی زدم نتونستم از پوشک بگیرمش تا اینکه خودش میگفت جیش دارم و حتی شب جاشو خیس نمیکرد الان ۴ ماهه از پوشک گرفتمش و خودش میگه جیش دارم

خب اشتباهت همینه که زود میبریش بزار خودش بگهپسر من الان ۲سال و۲ ماهشه از یکسال قبل هر ترفندی زدم نتو ...

فکر خوبیه.فردا یه بار که بردم تا یه ساعت و نیم بعدش نمیبرم.جیشم کرد عوضش نمیکنم زود