2777
2789
عنوان

حرومزاده ترین آدم روبرو خونمه

588 بازدید | 27 پست

سلام بخدا ی چیزایی رو حتی تو زبونم نمیشه آورد چ برسه عمل

این پسره واحد روبرومون با مادر و برادرش و زن انگلش زندگی میکنن پسره ی معتاد بیخاصیته فکرشو کن طبقه پاینشون خونواده دختره مستاجرن یکساله ازدواج کردن حالا پسره حرومزاده با زنش کاسبی میکنه پریروز دختره فرار کرد خیلی دلم سوخت برا دختره خونواده بدبختشم کامل بی آبرو شدن سر همین دخترشون و حتی از دامادشون همین پسر معتاده کتکم خوردن حالا الان دیدم دختره با ی پسر مست برگشت😪پسره هم عین ی سیب زمینی

الانم دارن میگن و میخندن

ای ریدم تو این دنیا ک چ کثافاتایی ک ازش نمیزاره واقعا حیفه اسم حیوون 

دعا کنید زود تر از این خونه کوفتی بلند شم حالم داره بهم میخوره واگذارشون کردم بخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف اسم حیوون رو اینا

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

دلت نسوزه منم اول دلم سوخت براش بعد فهمیدم از اون پسره حرومزاده تر و هرزه تره

خدا به راه راست هدایتشون کنه،ان شاالله زودتر نقل مکان کنید

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!