2777
2789

چقدر لحظات برای آدم سخت و کشندس 

وقتی منتظری ببینی دکتر در مورد بچت چی میگه 

وقتی برگه آزمایش رو بهش میدی و داره نگاش می‌کنه احساس می‌کنی الانه که دیگه نفست نمیاد بالا 

نوار مغز پسرم که دستش بود انگار داشتم جون میدادم 

خیلی ریلکس بود،برعکس من که پر از اضطراب بودم 

گفت تشنج پنهان داره و اگر درمان نشه باعث اتیسم میشه 

خیلی دکتر کار بلدی بود که به همه می‌گفت از نسخه ای که می‌نویسه فیلم بگیرن چون خودش میدونست اون لحظه دیگه گوشام نمیشنوه😔😔برای پسر نازم دعا کنید خوب بشه،خیلی باهوش و مودبه،باید هر روز شیش بار دارو بخوره،خیلی کوچولوه،براش دعا کنید زود بتونه حرف بزنه

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تشنج باعث اوتیسم نمیشهیه مسئله جداست ایشالا کنترل بشه چه دارویی نوشته

نمیدونم 

گفت تشنج پنهان داره که در صورتی که کنترل نشه منجر به اتسیم میشه 

رهاکین و کلوبازام 

ویتامین ب ۱۲ و ویتامین دی هم نوشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

سلام عزیزم نذر نمک حضرت زهرا کن رد خور نداره به این خانم پیام بده تو ایتا رد خور نداره منم برای سلامتی بچه ات یک یس میخونم 

ادمین کانال جهت نذر نمک و تبلیغات 👇
@Paeezbaranii

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀
نمیدونم گفت تشنج پنهان داره که در صورتی که کنترل نشه منجر به اتسیم میشه رهاکین و کلوبازام ویتامین ب ...

ببین شروع کنی به دادن داروها بچه یه مقدار بی حال میشه و لثه هاشم ممکنه متورم بشن

ولی عادیه به مرور بهتر میشه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
عزیزم من یه کانال مزاج شناسی خوندم اوتیسم از سردی مغزهو درمان دارهحالا تونسی پیش یه طب سنتی هم برو

درمان نداره

ببین شروع کنی به دادن داروها بچه یه مقدار بی حال میشه و لثه هاشم ممکنه متورم بشنولی عادیه به مرور به ...

یعنی بعد از گذشت چه تایمی از دارو دادن بی‌حال میشه؟؟

از دیشب داروهاش شروع شده ولی عادیه حالتش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین شروع کنی به دادن داروها بچه یه مقدار بی حال میشه و لثه هاشم ممکنه متورم بشنولی عادیه به مرور به ...

تو امضاتون گفتید گفتار درمانید 

من پسرم و گفتار درمانی می‌بردم ولی تو کلاس نمیموند،دکتر که دارو داد گفت این حالتاش بهتر میشه،به نظر شما لازمه گفتار درمانی ببرم یا فعلا فقط دارو بدم؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو امضاتون گفتید گفتار درمانید من پسرم و گفتار درمانی می‌بردم ولی تو کلاس نمیموند،دکتر که دارو داد گ ...

چند سالشه

یعنی بعد از گذشت چه تایمی از دارو دادن بی‌حال میشه؟؟از دیشب داروهاش شروع شده ولی عادیه حالتش

چند هفته بگذره

چند سالشه

دو سال و نه ماه

خوب میشه؟؟🥺🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40