2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید جواب بدیم

خیر چون نشانه های خلقت همه جا هستن

و ما می بینیم

پس با نشانه ها

باید.خودمون رو به جهان برتر وصل کنیم

همین رو میدونم

اضافه بلد نیستم

با وجودی و شایع صنایی هم میشه اثبات کرد اما حال توضیحش رو ندارم همین بدا قبول کردن کافی هس

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

برنامه زندگی پس از زندگی قانعم کرد

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

خیر زیرا که اگر کمی در جهان آفرینش و فراتر از آن برویم خود را کوچک و بی ارزش تر از هستی بی کران می یابیم 

آیا ما خود به خود خلق شدیم ؟این گستردگی چگونه خلق شد؟چه کسی و چرا ما را و تمام سلول ها و موکلول ها که خود جهانی دیگر اند را خلق کرده؟قطعا این نظم شگفت انگیز توسط کسی خلق شده که ما او را خدا می نامیم 

او صاحب جلال و شکوه است او داننده ی بیکران و صاحب دانش و فضل است. 

احساس میکنم تو سریال یوزارسیفم😐

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

با وجود این همه پیشرفت و علم بهترین روش رسیدن انسان به ارامش چیه چرا اکثر دانشمندان معاصر ندانم گرا ...

هر چی بیشتر فکر کنی دیوونه تر میشی منم مثل شما بعضی وقتا همین سوالات به ذهنم میاد ولی فکرنکنم هیچوقت به جوابی برسیم،البته من در کل به قرآن اعتقاد دارم و جواب سوالامو از اونجا پیدا میکنم.فقط بعضی وقتا این فکرا میاد به ذهنم

با وجود این همه پیشرفت و علم بهترین روش رسیدن انسان به ارامش چیه چرا اکثر دانشمندان معاصر ندانم گرا ...

نوشیدن اولین جرعه‌ از لیوان علوم طبیعی، تو را به یک بی ‌دین تبدیل می‌کند، اما در انتهای این لیوان خدا منتظر تو است 

هایزنبرگ

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️