2777
2789
عنوان

جای من باشین قبول میکنین یا نه

528 بازدید | 39 پست

من۲۰سالمه بابا مغازه داره مامانم فرهنگی

مغازه و خونه به نام خودمون نیس ولی وضع مالی بابا خوبه

درامدش بالاس و یه خواهر دارم

یه پسر هست خونه تو بهترین خیابون شهرمون پدر بازنشسته چاپخونه داشتن یه خواهر بزرگتر مامانش خانه دار

فقط اینکع ازم ۳ماه کوچیک تره تازه سربازیش تموم شده

میخواد بیاد بریم دانشگاه و سرکار بره

ماشینش پرشیا

پسر با ادبیه خوبه

به نظرتون اره یا نه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

چندتا مغازه دارن

وضع مالیشون توپپپپپ

مشکلم اینه پسره ۳ ماه ازم کوچیکه 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چون خوشم نمیاد پسر ازم کوچکتر باشه ، میگم نه

اما اگر شما براتون مهم نیست ، بگو آره

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

پسره دانشگاه نرفته هنوز؟ نمی‌دونم خواهر

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من خوشم نمیاد پسره ازم کوچیکتر باشه و البته پسر ۲۰ساله چیزی تو کلش نیست به نظرم و هنوز کار داره تا به بلوغ برسه و شما اذیت میشی فقط

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من چون خوشم نمیاد پسر ازم کوچکتر باشه ، میگم نهاما اگر شما براتون مهم نیست ، بگو آره

اتفاقا برام مهمه

بخاطر همین دو دل شدم

اخلاقش؟ اهل دود نیست؟ خداشناس هست؟اگر بله که مبارکه

حامی خیلی خوش خنده

نه نیس خواهر

مداحیم میکنه برا خودش😂

پسره دانشگاه نرفته هنوز؟ نمی‌دونم خواهر

نه میخواد بره

منم ثبت نام کردم برم

خب چی؟ خواستگار رسمی با خانوادش اومده؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401