2777
2789
عنوان

گرفتن دیپلم

100 بازدید | 8 پست

سلام دوستان برای گرفتن دیپلم از مدرسه بزرگسالان باید همون سه سال رو بخونیم یا کمتر طول میکشه؟

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
منم مشکلم همینه دقیقا

کاش یکی بیاد راهنماییمون کنه🥲🥲

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره هر ترم تا چندتا میتونی انتخاب واحد کنی مثلا شهریور تا ۸ واحد مجاز بود

من دیپلم انسانی دارم میخواستم دیپلم تجربی بگیرم کنکور تجربی بدم میشه دوتا دیپلم داشت؟

من دیپلم انسانی دارم میخواستم دیپلم تجربی بگیرم کنکور تجربی بدم میشه دوتا دیپلم داشت؟

فکر نکنم ولی اگه قصد کنکور داری میتونی درسا نهایی تجربی رو شرکت کنی اون مشکلی نداره

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

فکر نکنم ولی اگه قصد کنکور داری میتونی درسا نهایی تجربی رو شرکت کنی اون مشکلی نداره

ممنون بابت راهنمایی عزیزم