2777
2789

بچه‌ها من میخوام اکستنشن کنم با موی مصنوعی و بعدش شنیون. کسی تجربه ای داره؟ میشه بعدش شنیون کرد؟ با اتو و حرارت خراب نمیشه؟

عزیزم شینیون خیلی دمده شده ترجیحا مو باز بزار یا نهایت دم اسبی ببند وگرنه پشیمون میشی تهه شینیونی ک الان انجام میدن گوجه ای اروپاییه ک موی خیلی کمی میخاد و نیاز ب اکستنشن نداره

عزیزم شینیون خیلی دمده شده ترجیحا مو باز بزار یا نهایت دم اسبی ببند وگرنه پشیمون میشی تهه شینیونی ک ...

میدونی میخوام مثل مش باشه. مثلا چند تا شاخه شلخته باشه انگار مش کردم بعد گوجه ای ببنده😬 به نظرت اوکیه؟ اگر بخوام باز بذارم دوس دارم پایینش فر باشه که نمیدونم میشه موی اکستنشن رو فر کرد یا نه🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی میخوام مثل مش باشه. مثلا چند تا شاخه شلخته باشه انگار مش کردم بعد گوجه ای ببنده😬 به نظرت اوک ...

اره اصلا نیاز ب اکستنشن نداره همون موقع شینیون میتونه برات چند تا تیکه موی رنگی هایلایت اضافه کنه و اینک اره میشه فر کرد موهای مصنوعی رو