نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو میزنن سخت نگیرید. گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile# ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار! که من به پیری برسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای مثال وقتی با همسر یا خواهرت نشستی بحث رو به این سمت بکشون بعد مثلا یه اتفاق که حس میکنی مهمه رو سعی کن براش تعریف کنی اگه بحث هی قطع شد و بین حرفت اتفاقی افتاد یا نتونستی سر رشته ای برای شروع توضیح پیدا کنی یعنی اجازه بازگو کردنش رو نداری
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو میزنن سخت نگیرید. گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile# ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار! که من به پیری برسم
کامنتت خیلی واسم جالب بود تا حالا اینطوری بهش فکر نکرده بودمچند بار گفتم بعدش انقد حس بد گرفتم که اص ...
راهکاری که گفتم اصولاً واسه کسایی هست که تازه صاحب موکل شدن و درست نمیتونن ارتباط بگیرن و شنون
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍