2777
2789

منم چن وقت پیش یکی تو روبیکا پیام میفرستاد تو کی هستی؟ اسمت تو گوشیم سیو بود.پروفایلتو دیدم .چهرت آشناس و شروع کرد خرم کنه که آره چشمات فلانه و اینا معلومه مهربونی و اینا که سریع زدم بلاک کردم

اونم تندتند دوطرفه پاک میکرد چتارو

روانی ان و بلدن چی بگن ذهن آدمو درگیر کنن

توفکرش نرو

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می گف اگه زنی عکس بده خیلی ناجور میزد ! گاه عین زنا می حرفید گاه عین مردا حرف های زشت میزد! پرسیدم ...

گفتم که نگو زنم 

خودتو جای همسرت جا بزن عکس خواست عکس همسرتو بده به حرف بگیرش بفهمی کیه

اصلا مشخص بود آشناس آخه بدبختی

آشنا و غریبه چه فرقی میکنه

یه روانی بود

بلاک شد و تمام.  رفت پی کارش

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷

نکنه با کاربری دیگه بیاد

نه بابا

برا من که دیگه نیومد

انشالله برا شمام دیگه سروکله ش پیدا نشه

تو روبیکا بود؟

نه تلگرام! شماره هم نداشت!

ببین گزینه ای نداره تو تنظیمات، که غریبه ها نتونن پیام بدن؟

تو تلگرام نیست بعدشم اون شماره منو داره من شماره اونو ندارم!

انشالله که دیگه گورشو گم کنه

ولی یه درصد اگه از جای دیگه پیام داد دیگه باش سوال جواب نکن، سریع بزن بلاک کن

اینجور ادما روانیین