سلام من وسواس فکری زیادی دارم اصن هرچی قراره بشه یا هرکاری بخوام بکنم خصوصا کارای جدید شدیدا استرس میگیرم..مثلا رانندگی یا مهمونی و خریدو.... خیلی کارای دیگه...البته ظاهر قضیه رو کلا حفظ میکنم و اصولا کسی متوجه این رفتارم نمیشه مگر وقتی که تو این شرایط زیاد همکلامم بشن.... شما هم اینطوری هستید آیا؟ کسی هست به این نقطه ضعفش غلبه کرده باشه؟ منم راهنمایی کنید انشالله که بتونم تغییر کنم...
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسرم خوبه بنده خدا اجتماعیه....ولی تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن که... خودمم میدونم این ویژگی یه نقطه ضعفه واسه همین از اطرافیام قایمش میکنم
خب به جز روانپزشک کسی راه حلی نداره...کاری که خودتون کردین و نتیجه گرفته باشین و تاثیرشو دیده باشین
البتههه..... خودم با خوندن قران و دعا و ذکر آروم میشم....
نفس عمیق ..لبخند.. و پرت کردن هواسم به چیزای دیگه هم کلی کمکم میکنه ...