2777
2789
عنوان

وسواس فکری

279 بازدید | 19 پست

سلام  من وسواس فکری زیادی دارم اصن هرچی قراره بشه یا هرکاری بخوام بکنم خصوصا کارای جدید شدیدا استرس میگیرم..مثلا رانندگی یا مهمونی و خریدو.... خیلی کارای دیگه...البته ظاهر قضیه رو کلا حفظ میکنم و اصولا کسی متوجه این رفتارم نمیشه مگر وقتی که تو این شرایط زیاد همکلامم بشن.... شما هم اینطوری هستید آیا؟ کسی هست به این نقطه ضعفش غلبه کرده باشه؟ منم راهنمایی کنید انشالله که بتونم تغییر کنم...

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

از این وضع واقعا بدم میاد.... انگار یه دفه کلا اعتماد بنفس ادم نابود میشه.... خیلی عذاب میکشم از این افکار ..کاش راه حلی داشتم

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
از این وضع واقعا بدم میاد.... انگار یه دفه کلا اعتماد بنفس ادم نابود میشه.... خیلی عذاب میکشم از این ...

منم دقیقن همینطورم😔

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا وقت خرید کردن دهن فروشنده و همراهیام سرویس میشه از بس نظرشون میپرسم و بالا پایین میکنم جنسو

از این وضع واقعا بدم میاد.... انگار یه دفه کلا اعتماد بنفس ادم نابود میشه.... خیلی عذاب میکشم از این ...

راه حلش راهکار عملی و شناختی هست که با مراجعه به روانپزشک امکان پذیره

یا اینکه وقتی قراره رانندگی کنم حتی وقتی تصمیمشم میگیرم دلشوره و استرس میاد سراغم اصن یه وضی میشه هااا

منم این طوری ام،اکثر ادما متوجه نمیشن اما تک و توک هم متوجه میشن 

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
مثلا وقت خرید کردن دهن فروشنده و همراهیام سرویس میشه از بس نظرشون میپرسم و بالا پایین میکنم جنسو

نه من اینطوری نیستم خخخخ،من فقط برا جاهای جدید و کارای جدید گاهی استرس میگیرم و رو اعتماد بنفسم اثر میذاره

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

خوب به این فکر کن که اگه سوال نپرسی و جنس رو بالا پایین نکنی بعدش مدام اعصاب خودتو خرد نمیکنی

مثلا من تو جمع حرف میزدم بعد تا مدتها تو عذاب بودم که  اصلا چرا حرف زدم؟ بعد نشستم گفتم تو که تو عذابی بعدش حرف نزن. حرف نزدم و دیگه این عذابو ندارم  

راه حلش راهکار عملی و شناختی هست که با مراجعه به روانپزشک امکان پذیره

روانپزشک!!! 

اینجوری دیگه شوهرم وقتی بخواد بهم گیر بده دیگه لازم نیست دنبال آتو بگرده!!  

خوب به این فکر کن که اگه سوال نپرسی و جنس رو بالا پایین نکنی بعدش مدام اعصاب خودتو خرد نمیکنی مثلا ...

وای نگوووو..... من حتی یه کلمه هم بگم تا مدتها بهش فک میکنم ..خیلی بده هااا...اینجوری فک کنم خودمون زود پیر بشیم

روانپزشک!!!  اینجوری دیگه شوهرم وقتی بخواد بهم گیر بده دیگه لازم نیست دنبال آتو بگرده!!   ...

همینچیزاس که رفتن پیش متخصص هر مسئله رو تبدیل به تابو کرده...چه ایرادی داره...منم اگه قرص و دارو سریع نبندن بهم و باسواد باشن هیچ تعللی نمی کنم