2777
2789
عنوان

تیتر بتا(خانوما بیاین)

240 بازدید | 40 پست

امروز بعد چندروز از بتای قبلی..دپباره بتا دادم شد۴٨٩/۵باز دکترم میک بتا بده.گفتم دکتر دیگ خون تو بدنن نمونده چرا انقدر از میفرسی منو..دکترشمام انقدر میگف برید بتا؟؟دیگ دید اینجوری گفتم گف بیاسونو داخلی کنم..تاریخ اخرین پریودم٣شهریوره میگ بتلت نمیخوره ب تاریخت🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترت رو عوض کن

من که یه بار بتا دادم و تمام

بعدش صبر کردم تا سونو قلب

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
میگه بتات با تاریخت نمیخونه.نکنه خارج رحم باشه؟خدای نکرده

شاید لقاح دیر بوده ولی من الان ۲۰ هفته ام اولین بتام چهار روز به پریودم مونده ۹۰ بود ۵ روز بعد پریودم پنج هزارو خورده ای بتات کمه 

تنبلی داشتم تحت نظر بودم.مرتب شده بود.شهریور٣رپز جلپ افتادم و پریود شدم.همیشهذعقب میزدم پسو پیش بود

یک مقدار بتا پایینه احتمالا به خاطر اونه میگه تکرار کنی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شاید لقاح دیر بوده ولی من الان ۲۰ هفته ام اولین بتام چهار روز به پریودم مونده ۹۰ بود ۵ روز بعد پریود ...

من ۵روز بعد موعد تست زدم موبت شد فرداش بتا دادم شد٣٢/۵.دکتر گف دوروز بعد بده شد١٧٢/٧ بعد امروز دادم شد۴٨٩/۵.خودش گف همین موقع  بدی ب ۴٠٠باید برسه.دیگ ننیدونم ج مرگشه دکتره.الان چندهفتمه

معلون نمیشه خارج یا داخل رحمه؟

اخه عزبزم منم نمیدونستم رفتم به خواسته لی خودم سونو شدم و هیچی ندیدن و بدتر استرس گرفتم تو ام آزمایشتو تکرار کن کی آزمایش دادی ۴۸ ساعت بعد تکرار کن ببین دو برابر شده ایشالا که شده بعد وایستا نزدیک دوهزار برو سونو که ساکو ببینه 

اخه عزبزم منم نمیدونستم رفتم به خواسته لی خودم سونو شدم و هیچی ندیدن و بدتر استرس گرفتم تو ام آزمایش ...

چی بگم والا این سومین بتام بود.اصلا سه شنبه دوروز دیگ بتا بدم بیشتر شد برم پیش دکتر اره؟؟

من ۵روز بعد موعد تست زدم موبت شد فرداش بتا دادم شد٣٢/۵.دکتر گف دوروز بعد بده شد١٧٢/٧ بعد امروز دادم ...

من خودم پنج بار آزمایش دادم دارم جوابشو چون برای تو دیر بالا رفته دکترت میگه برو وگرنه براش سودی نداره شما بری آزمایش بخاطر خودت میگه که خدای نکرده خارج از رحم باشه زود بفهمه و جلوی اتفاق بدترو بگیره