ببین تو فوقش باید یکسال سختی بکشی برای کاهش وزن ولی لذتش تا همیشه همراهمه من خودم عاشق لباس خریدن بودم وقتی میرفتم میدیدم هی سایز کم شده انقد خوشحال میشدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قد و وزنتون چقده عزیزم ؟ ببین تو فوقش باید یکسال سختی بکشی برای کاهش وزن ولی لذتش تا همیشه همراهمه م ...
🥺🥺👌
منی ک عاسق لباس بودم و سایزم ۴۰ بود و الان ۵۲ ام
یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
من ۳ کیلو اضافه وزن دارم ولی حسش نمیاد شروع کنم.قدم ۱۶۴وزنم ۶۳
عزیزم سه کیلو که چیزی نیست شما اصلا به فکر کاهش وزن نزار هدف رو بزار سلامتی و حال خوب خودت سه روز در هفته ۳۵ دقیقه برو پیاده روی اینجوری یکی دوماهه لاغر میشی اگه عجله داری میخوای زودتر لاغر کنی رژیم فستینگ بگیر یه چندوقت
من ۳ کیلو اضافه وزن دارم ولی حسش نمیاد شروع کنم.قدم ۱۶۴وزنم ۶۳
😐😐
یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
🥺🥺👌منی ک عاسق لباس بودم و سایزم ۴۰ بود و الان ۵۲ ام
عزیزم دوباره شروع کن منم یه دوره ۲۷ کیلو کم کردم تا شدم ۷۵ باز تنبلیم اومد ول کردم الان چند وقته فستینگ شروع کردم حدود یک هفته میشه سه کیلو لاغر شدم ،۷۲ گرچه من هنوز خیلی باید کم کنم ولی الان حال و انرژیم توبه برای کاهش وزن توام شروع کن 🥺
مرسی عزیزمچندین باره تصمیم میگیرم و واقعانم تا غروب خوب پیش میرم غروب تا شب همه چی خراب میشه😢
ببین خوراکی های رژیمی بخر هم خوشمزه هم جلو اشتهاآور میگیرن و بهت انگیزه میدن باور کن هرچی غذا بخوریم آخرش میره چاه توالت حداقل یطور بخوریم که نه مریض باشیم نه اضافه وزنمون زیاد باشه که کلی مریضی به همراه داره واسه سلامتی بنظرم باید با خودمون مبارزه کنیم