2789
ن من علت طلاقشو میدونم چون خودمم دادیارم تهشو دراوردم کلا ادم صادقی هست ولی...حواستو بده خیلی برا با ...

کارما با مرد متاهل خیلی سنگین  زودتر خودتون پاکسازی کنید ،. 

و شما داری به هم نوع خودت دو جور خیانت میکنی 

یک تهمت به اون خانم می‌زنی میگی مشکل روانی داشته 

دوم رابطه با مرد متاهل یکم رحم کنید به هم جنس های خودتون تا خدا رحم  کنه به شما … بر فرض که اون خانم هم مشکل داشته باشه شما نباید خوشحال باشید که حالا اون آقا اومده با شما یعنی خیلی شما خوبید نه. مطمن باشید کاری میکنه شما هم با اخلاق همون خانم دچار بشید ….  من دوستم با مرد متاهل بود 

بعد چند سال دقیقا همون اتفاق برای خودش افتاد . اگر مردی خوب باشه زن خودشو حفظ میکنه. پس تف ای نیستن 

مگر واقعا خانم  اهل خیانت ‌‌ و مشکل دار بوده باشه حق با آقاست 

🕊
ن من علت طلاقشو میدونم چون خودمم دادیارم تهشو دراوردم کلا ادم صادقی هست ولی...حواستو بده خیلی برا با ...

خودتون دارید میگید کاری کرده ک خانم برنگرده 👏😊  کاملا مشخصه  صادققققققق و درستکارررررررررر 

ولی واقعا خدا همیشه در و تخته رو جور میکنه 

🕊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارما با مرد متاهل خیلی سنگین زودتر خودتون پاکسازی کنید ،. و شما داری به هم نوع خودت دو جور خیانت م ...

عزیزم طلاق داده بعدشما میخونی و جواب میدی؟ من با اون خانم بووم ن شما اول بخون بعد تهمت بزن 

خودتون دارید میگید کاری کرده ک خانم برنگرده 👏😊 کاملا مشخصه صادققققققق و درستکارررررررررر ولی واق ...

منظورمن از برگشت میفهمی چیه؟ یعنی اون خانم بعد این که ۷۰۰ تومن ازش بالاکشید گفت میخام برگردم یعنی ازدواج مجدد نه این که بحاطر بدرفتاری ایشون نخاد برگرده 

بعد فضولیش روگذاشتن پای شما وقتی درکی از یک موضوع ندارید انقدر دهن گشاوتکن روبازنکنید فقط ریپ بزنی کاربریت که هیچ کل زندگیتو ب باد میدم 

کارما با مرد متاهل خیلی سنگین زودتر خودتون پاکسازی کنید ،. و شما داری به هم نوع خودت دو جور خیانت م ...

کجا من نوشتم بامرد متاهلم کافر همه را به کیش خود پندارد واقعا که مصداق بارزش شمایی

تورو خدا وقتی بهره هوشیتون پایینه اظهارنظرنکنید

من ی شخص حقوقیم مشکل روانی ازنظرما باشما خیلی متفاوته الکی به کسی تهمت نمیزنیم بامدرک حرف زدم روانی لزوما ی شیرین عقل نیست مصداقهای زیادی داره خدایی این کلمه هم جنس رو ازکجا درمیارید اصلا میدونیدچیه؟ قبل ازحرف زدن عقبه ی یک داستان رو دونستن خیلی خوبه ریپ نزن که اصلا بازنمیکنم بخاطر تهمتت هم واقعا حلالت نمیکنم من درگیرمجازی نیستم ولی حرفت وافعا زشت و زننده بود

خودتون دارید میگید کاری کرده ک خانم برنگرده 👏😊 کاملا مشخصه صادققققققق و درستکارررررررررر ولی واق ...

اون خانم ازخداشم هست که برگرده بخاطر خوب بودن زیادی این اقا راهشو بسته یعنی رونمیده نه این ک خانم نخاد 

منظورمن از برگشت میفهمی چیه؟ یعنی اون خانم بعد این که ۷۰۰ تومن ازش بالاکشید گفت میخام برگردم یعنی از ...

منو تهدید میکنی ؟! از نوع صحبت کردنتون مشخص شد توخالی هستی که نفر تهدید کنی من منتظر یکی مثل تو زندگی منو ب باد بده بیینم چطور اینکارو میکنه  !     ۷۰۰ تومن برای شما پول کاملاااااا؟؟!  مشخص میتونی.  دود مان کسی ب باد بدی  🙄😂، همون آقا مشخص در چه سطح که با یکی مثل امثال شما باشه کافیه … مشخص اون آقا نمیتونه به اون خانم برگرده چون یکی مثل شما ایزونسه دیگه ریپ نکن جواب یکی مثل  تو دادن شان خودمو میارم پایین اولین بارمه تو سایت با یکی بحث میکنم ب شدن از اینکار بیزارم چون مجازی مشخش نیست  در چه سطح شعوری. می‌خواد پیام بزاره .  من براتون از خداوند میخوام در نور باشید. تا تبله   تو خالی  .   برای اون خانم خوشحال ام  چون اون آقا کارما شو سر شما پس میده  ، مشخص از طرز صحبتتون ک چقدر کنترل خشم دارید و چقدر ی خانم با وقارید .  و هر چیزی در درون خودتون بود ب اون خانم نصبت دادید شما در مقابل با احترام صحبت کردن من اینطور حرف زدید چه برسه تو زندگی …. فقط خداورشکر برای کاربر ها مشخص میشه کسی ک به دیگران نصبت میده در درون خودشه 

🕊
منو تهدید میکنی ؟! از نوع صحبت کردنتون مشخص شد توخالی هستی که نفر تهدید کنی من منتظر یکی مثل تو زندگ ...

ی کلاس املا برو عزیز طبل و نسبت 😆☺️☺️☺

ناحق ناحقه چ زیاددچ کم شاید شماخودت اهل این کاری خدا عالمِ

ادب من عین شماست 😊تهمت میزنی بعد دم ازخدامیزنی جالبه سواد وشآن من از تو و خاندانت خیلی بیشتره لااقل املای کلمات رو درست یاد گرفتم