2777
2789
عنوان

کسایی که خیانت دیدین بیاییین

209 بازدید | 19 پست

چطوری فراموش کردین ؟حالتون بهتر شد ؟چند وقت طول کشید؟؟کی تموم میشه این درد منکه هر چی میگذره بدتر میشم انگار یه چاقو رفته تو قلبم هر چقدر میگذره بیشتر میشه دردش من خیانت دیدم نه تنها پشیمون نبود بلکه مقصر من شدم که چرا فهمیدم خیانت شده بهم  فهمیدم دلش پیش یکی دیگ بود و اومد منو بدبخت کرد از رو لجبازی اما انقد وجود نداشت بگه نمیخواد منو اگه می‌گفت خودم میرفتم بخدا الان میفهمم دلیل اذیت و ازاراش این بود که خودم خسته شم اول من برم مثل الان که همه بگن من مقصر بودم انقد عذابم میداد که خودم التماسش میکردم اگه نمی‌خوای بریم جدا شیم اما می‌گفت نه من دوست دارم ولی تو بدی فلان اخلاقت درست کنی خوب میشم به حرفش گوش میکردم دفعه بعد از یه چیز دیگه ام ایراد من دوسش داشتم و دارم اما نتونستم دیگ ببخشمش واس برگشتم تلاشی نکرد که هیچ خیلی راحت منو فروخت تا ابرو خودش حفظ کنه الآنم همه جا میگه من نخواستمش و رفتم با یکی دیگ  از یه دختر آروم یه روانی ساخت که جز گریه کار دیگ نداره ...خیلی ذکر میگم ،نماز میخونم ، چله برداشتم اما هیچ جوره قلبم آروم نمیگیره 

حس خیلی بدی به خودم دارم احساس بی ارزشی ،پوچی ،همش میگم من چیم کم بود از اون دختر اگه اون میخواست چرا با زندگی من بازی کرد  😅💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسره؟ بندازش تو دستشویی سیفون رو بکش انقدر آدم تو دنیا هست که فکرتو درگیر یه هول نکنی

شوهرشه🤐

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
دوست پسره؟ بندازش تو دستشویی سیفون رو بکش انقدر آدم تو دنیا هست که فکرتو درگیر یه هول نکنی

شوهره 🙂💔آدمی که مردونه پاش مونده بودم بخاطرش جلو همه وایسادم اما شرمندم کرد خیلی بدم شرمندم کرد

طول میکشهتا ی مدتم خودتو مقایسه می‌کنی ممکنه طرف صد پله هم از تو پایین تر باشه اما از ی جایی به بعد ...

کاش حداقل زمانش معلوم بود میگفتن بعد یه ماه ،دوماه یه سال خوب میشی اما فقط بدونم خوب میشم اما انقد حالم بده که فک نمیکنم بتونم خودمو جمع کنم 

اگه نمیتونی جدا شی سعی کن نادیده اش بگیری فقط به خودت فکر کن

دارم جدا میشم زندگی که ساختم و عمرمو گذاشتم دو دستی تقدیم یه زن دیگ کردم خیلی عجله داشت منو طلاق بده بره با اون منم به ارزوش میرسونمش😅

بستگی به خودت داره. حداقل تکلیف همسرت مشخص شد، ادم ببخشید لاقید و نامردیه ولی همینکه نشون داد راهشو نشون داد. شما باید عزت نفس و اعتماد بنفستو دوباره بدست بیاری، گریه کن، بزن، بشکن ولی پاشو! مهمه که خودتو مقصر ندونی که واقعا هم همینطوره! فقط خودتو ببخش بخاطر انتخاب اشتباهت. مسئول زندگیت شو و ادامه بده و برس به چیزیکه جایگاهته. همه می تقاص خودشو مس میده!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
چرا میکنی طلاق بگیری زندگیت به اخر میرسه؟ خودش یه شروع جدیده

من برای طلاقم ناراحت نیستم چون چیزی از دست ندادم اون آدم جز عذاب واسم هیچی نداشت برای حال خودم ناراحتم آنقدر که حالم داغونه حد نداره اما مجبورم خودم خوب نشون بدم بخاطر خانوادم این روزا خیلی واسم سخته 

من برای طلاقم ناراحت نیستم چون چیزی از دست ندادم اون آدم جز عذاب واسم هیچی نداشت برای حال خودم ناراح ...

برای همه سخته کسی نیست خیلنت ببینه و خوشحال باشه من نامزد سابقم بهم خیانت کرد اونم با چندین نفر کلا مریض بود حس میکردم سلول به سلول بدنم درد میکنه دوست داشتم بمیرم ولی همه چی بعد چند ماه خوب میشه الان اگه بگم قیافشو کامل یادم نیست باور میکنی؟

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

بستگی به خودت داره. حداقل تکلیف همسرت مشخص شد، ادم ببخشید لاقید و نامردیه ولی همینکه نشون داد راهشو ...

امیدوارم بتونم خیلی دلم واس اون دختری که قبل اومدن این آدم تو زندگیم بود تنگ شده