2777
2789

سلام

۵ روز قبل از موعد پریودم رابطه داشتبم که احساس کردیم کمی وارد شده (همش نه خیلی کم نمیتونم کامل توضیح بدم)نیم ساعت بعد قرص اورژانسی خوردم و ۱۲ ساعت بعد هم یکی دیگه الان ۶ روز از موعدم میگذره پری نشدم خیلی نگرانم احتمال بارداری هست؟چون میگن ۵ روز به موعد تحمک نیست قرص هم خوردم بازم نگرانم لطفا بگید چی بخورم پری شم خیلی نگرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از استرس اینطور شدی، نگران نباش، چیزی نیس

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
یعنی چقدر طول میکشه بیاد؟:)

قرص رو به موقع خوردی نگران نباش

اصلا نمیشه پیش بینی کرد بدن با بدن فرق داره

قرص اورژانسی خیلی قویه اصلا انتظار نداشته باش به موقع و زرتی پریود شی عزیزم

ولی اگر نگرانی و ترسیدی و پریود نشدی

۲ هفته ک از رابطه ات گذشت ۲ تا بیبی چک ترجیحا مارک روژان با ادرار اول صبح همزمان بزن

نمیتونم شرایطشو ندارم غش میکنم از امپول و..میترسم

تست بارداری بگیر بی بی چک 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
یعنی کی میاد؟😭

بزودی

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.