2777
2789
عنوان

مارشمالو درست کردم😋😍

454 بازدید | 25 پست

مرسی گلی واقعا خوب شد💋😘❤️

طبق دستورالعملتون درستش کردم.چون پودر ژله م آلبالویی بود،با اینکه دو قاشق شکرم بهش زدم ولی بازم ترش بود یکم و باید بیشتر شکر میزدم.ولی بافتش فوق العاده بود.مرسی یه دنیا💋💋💋

@joje_2022  

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوش جان

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه بسته پودر ژله(و اگه مثه من پودر ژله تون ترش مزه بود یه سه چهار تا قاشق شکر بریزین)رو با یک سوم لیوان آب جوش،سه چهار دقیقه روی کتری هم میزنین تا اون دون دونای ژلاتین و شکر حل بشه بعد با دور تند همزن برقی ۴،۵دقیقه هم میزنین تا فرم بگیره.کف قالبتونو چرب کنین و موادتونو بریزین توش و بذارین تا دو ساعت توی یخچال باشه تا خودشو بگیره.بعدم از قالب درش بیارین و برش بزنین و توی پودر نارگیل بغلتونینش.توی یخچال نگهداریشون کنین.

نوش جون

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
وای دلم خواست چطوری درست کردی؟ 😎🥹🥹🥹🥲

دستورشو گذاشتم عزیزم😘

چ‌ خوشگل شدن🥹دستورشو میزاری عزیزم؟

قربونت گلم💋💋

طرز تهیه شو گذاشتم توی کامنتا

مرسیییی قشنگم😘😋😍

🥰❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ای جانمممممنوش جونتون عزیزممممم😍😍😍

مرسب مهربونترین😍😍😍😍

یه دنیا ممنونم بابت یاد دادن چنین چیزی😘😘💋❤️

بچه ها تو تاپیک قبلیشون دستورشو نوشتم

تاپیک من نبود خانوم خانوما🤭