طبق دستورالعملتون درستش کردم.چون پودر ژله م آلبالویی بود،با اینکه دو قاشق شکرم بهش زدم ولی بازم ترش بود یکم و باید بیشتر شکر میزدم.ولی بافتش فوق العاده بود.مرسی یه دنیا💋💋💋
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
یه بسته پودر ژله(و اگه مثه من پودر ژله تون ترش مزه بود یه سه چهار تا قاشق شکر بریزین)رو با یک سوم لیوان آب جوش،سه چهار دقیقه روی کتری هم میزنین تا اون دون دونای ژلاتین و شکر حل بشه بعد با دور تند همزن برقی ۴،۵دقیقه هم میزنین تا فرم بگیره.کف قالبتونو چرب کنین و موادتونو بریزین توش و بذارین تا دو ساعت توی یخچال باشه تا خودشو بگیره.بعدم از قالب درش بیارین و برش بزنین و توی پودر نارگیل بغلتونینش.توی یخچال نگهداریشون کنین.
نوش جون
من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE