2777
2789

من باردارم… یهفته پیش خواب دیدم که منزل مادریمم و باردارم و از درخت یهو انجیر سیاه دیدم و دلم شدیدأ خواست به مامانم گفتم میشه برام بکنی (اینم بگم مامانم فوت شده)بهم گفت بابا چیده  تو یخچاله بردار بخور منم رفتم از یخچال بردارم دیدم یه نایلون توش پر از موز و داخل همون نایلون پنج تا انجیرسیاه منم اصلا موزو نگاه نکردم دلم فقط انجیر سیاه میخواست برای همین با ولع خواستی شروع کردم به خوردن یعنی مزه ش هنوز تو دهنمه انجیر سیاه رسیده و فوق العاده شیرین سه ،چهارتا خوردم باز میخواستم بخورم که از خواب پریدم …تعبیرش چی میتونه باشه و در نظرتون جنسیت بچه ام چیه!!؟

من ی بار خواب دیدم توی حیاط خونمون پر انار 

ی عالمه جعبه های انار

تعبیرخواب گفت پسره

ولی دختر شد

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم درخت گردو بچه دختره انار هم بچه پسره 😍ولی انجیر نمیدونم واقعا

خیلی دوسدارم جنسیت بچمو بدونم این خواب هم دقیقا زمانی بود که وقت خوابیدن به خدا گفتم یجوری نشون بده تو دلیم دختره یا پسر 

اما خوب بعد این خواب هم باز نفهمیدم فقط قشنگیش اینجا بود که مامان خدابیامرزم تو خوابم بود🥹

من ی بار خواب دیدم توی حیاط خونمون پر انار ی عالمه جعبه های انارتعبیرخواب گفت پسرهولی دختر شد

پس همچین به خواب هم نیست انگار اما شاید جالب باشه من همون شب به خدا گفتم حداقل تو خواب بهم بگو بچه م دختره یا پسر که این خوابو دیدم

خیلی دوسدارم جنسیت بچمو بدونم این خواب هم دقیقا زمانی بود که وقت خوابیدن به خدا گفتم یجوری نشون بده ...

خودت چی دوست داری باشه 

من پسر خیلی دوست دارم ولی مجردم 

کاش داداش کوچولو داشتم 🥺🥺

خودت چی دوست داری باشه من پسر خیلی دوست دارم ولی مجردم کاش داداش کوچولو داشتم 🥺🥺

من یه دختر ناز دارم و دوسدارم این یکی پسر باشه اما دخترم عاشق خواهره😂و همسرمم عاشق دختره🤭

من یه دختر ناز دارم و دوسدارم این یکی پسر باشه اما دخترم عاشق خواهره😂و همسرمم عاشق دختره🤭

عجب 

من دیده بودم باباها عاشق پسر میشن 🤣🤣

پسر خوبه چون همیشه عاشق مادراشونن 

من دخالت نمیکنم فک میکنم هم دختر داشته باشی هم پسر قشنگتره 

حالا ببینیم چی میشه جنسیت نی نی ات 

رفتی سنو خبرم کن 

عجب من دیده بودم باباها عاشق پسر میشن 🤣🤣پسر خوبه چون همیشه عاشق مادراشونن من دخالت نمیکنم فک میکنم ...

شوهر من برعکسه🤦‍♀️ اخه بهش گفتم تو چی دوسداری باشه گفت دختر اتفاقا بهش گفتم واااا دختر داریم بازم دختر 😂 انگار جاهامون عوض شده بود😂 اره منم نظرم همینه که آدم هر دو جفتو داشته باشه اما خوب اون دیگه دست خداست …حتما فهمیدم خبرت میکنم😍تو هم برام دعا کن بعد از سلامتیش تو دلیم پسر باشه 😍😁