من باردارم… یهفته پیش خواب دیدم که منزل مادریمم و باردارم و از درخت یهو انجیر سیاه دیدم و دلم شدیدأ خواست به مامانم گفتم میشه برام بکنی (اینم بگم مامانم فوت شده)بهم گفت بابا چیده تو یخچاله بردار بخور منم رفتم از یخچال بردارم دیدم یه نایلون توش پر از موز و داخل همون نایلون پنج تا انجیرسیاه منم اصلا موزو نگاه نکردم دلم فقط انجیر سیاه میخواست برای همین با ولع خواستی شروع کردم به خوردن یعنی مزه ش هنوز تو دهنمه انجیر سیاه رسیده و فوق العاده شیرین سه ،چهارتا خوردم باز میخواستم بخورم که از خواب پریدم …تعبیرش چی میتونه باشه و در نظرتون جنسیت بچه ام چیه!!؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عجب من دیده بودم باباها عاشق پسر میشن 🤣🤣پسر خوبه چون همیشه عاشق مادراشونن من دخالت نمیکنم فک میکنم ...
شوهر من برعکسه🤦♀️ اخه بهش گفتم تو چی دوسداری باشه گفت دختر اتفاقا بهش گفتم واااا دختر داریم بازم دختر 😂 انگار جاهامون عوض شده بود😂 اره منم نظرم همینه که آدم هر دو جفتو داشته باشه اما خوب اون دیگه دست خداست …حتما فهمیدم خبرت میکنم😍تو هم برام دعا کن بعد از سلامتیش تو دلیم پسر باشه 😍😁