2777
2789
عنوان

شوهرم همش ……میبینه😭😭😭😭

631 بازدید | 21 پست

بیکینی و کشاله ران و زانوهام خیلی تیره نمیدونم چ غلطی کنم تازه نامزدیم حس میکنم ازم زده شده هیکلم خییییییلی خوبه تعریف از خود نباشه ولی تیرگی هام بیش از اندازس تمام راهای خونگی و استفاده کردم لیزر رفتم جواب نگرفتم حس میکنم ازم خسته شده چندباری حین دیدن فیلم سو……پر دیدمش سریع جم کرد گوشیشو قایم کرد حتی دست زدم ب اونجاش دیدم…..الکی قسم میخورد من کاری نمیکنم ولی توی سرچ گوشیش پره از این مزخرفاته حالم از خودم بهم میخوره چی میشد یکم پوستمون روشن بود اصلا روشن بودن پوست برام مهم نیست همه ی رنگ ها زیبان ولی من کشاله و بیکینیم و زانوم و زیر بغلممممممم بیش از اندازه سیاههههههه عین زغال خجالتمیکشم 😔😔واقعا کسی تاحالا نبوده درمان کرده باشه شوهرم جیری نگفت تاحالا بهم ولی خودم متوجه میشم وقتی نکاه میکنه حس چندش داره😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم شما زیادی حساس شدی این حس هم به شوهرت میذی

ن غیرقابل تحمله خودم میبینم بدم میاد چ برسه اون ک مرده همش خودشو با اون لعنتی ها ارضا میکنه تایپینگ بزارید بره صفحه دو عکس بزارم اینجوری میره گوگل

مقصر تو نیستی شوهرت از مجردی اعتیاد به دیدن این فیلما پیدا کرده

دقیقا😭😭چیکار کنم لعنتی و ب زندگی اسیب میزنه مردا خراب میشن یعنی با دیدن اینجیزا