2777
2789
عنوان

امروز ی حس عجیبی دارم

3779 بازدید | 58 پست

احساس میکنم همچی اخرشه

یه دلشوره عجیبی دارم

همش نگرانم 

دلم میخاد بخابم اصلا بیدار نباشم ولی خابمم نمیبره

نکنه قراره بمیرم؟ 🫠

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراکی بخور خوب میشی جدی میگم

خوراکیم خوردم فایده نداشت اصلا چیزی از گلوم پایین نمیره احساس میکنم ی چیزی گم کردم ولی نمیدونم چی🥲

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
منم این روزا خییییییلی حالم بدهاصن نمیدونم چه مرگمه

هعی🥲کاش حالمون خوب بشه🫂

عزیزم حال منم اینحوریه همش به خودم امید میدم که خدا همه چیو درست پیش میبره ولی بدنم واکنشای خوبی نداره 

دلشوره و استرس شبا خاب زیاد میبینم میل به غذا ندارم 

خدا خودش بخیر بگذرونه

عزیزم حال منم اینحوریه همش به خودم امید میدم که خدا همه چیو درست پیش میبره ولی بدنم واکنشای خوبی ندا ...

دقیقا منم همینم

بنظرتون علتش چی هست؟ 😔

کاش معجزه بشهیعنی دیگه از همه چی ناامیدم از خدا از زندگیواقعا دلم میخواد بمیرمنمیدونه چه مرگمه که دی ...

منم همینم دلم مرگ میخاد اما مامانم بدون من داغون میشه

احساس بدی دارم انگار ی چی گم کردم تو این دنیا

انگار خودمو فراموش کردم

بی حس بی حسممم🥲

من خیلی وقته یه دلتنگی شدید دارمانگار یه قسمتی از وجودمو گم کردم

دلتنگ کسی هستی؟