2777
2789
عنوان

لطفا به من کمک کنید

87 بازدید | 7 پست

سلام. عدد nt من در سونو غربالگری مرحله اول 2.4 بوده که نوشته طبیعی می باشد این جواب سونوگرافیمه ازمایش خونم هنوز آماده نیست . میخواستم بدونم حالا واقعا طبیعیه  یا مشکلی ممکنه باشه ؟ کسی تجربه ای داره لطفا بگه

بسپرش به خدا درست میشه
عزیزم نرماله دیگه استرس چیرو داری

منشی دکتر گفت وای چه بالا سریع بیا پیش خانم دکتر . این منو ترسونده که میخواسته بازار خودشو گرم کنه یا واقعا لازمه   

بسپرش به خدا درست میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منشی دکتر گفت وای چه بالا سریع بیا پیش خانم دکتر . این منو ترسونده که میخواسته بازار خودشو گرم کنه ی ...

زیر 3 نرماله عزیزم چند سالتونه؟بستگی به سن مادر هم داره اصلا نگران نباش وقتی برات نوشته نرمال یعنی مشکلی نیس تازه اگه بالای 3 هم بود دوباره آزمایش سل فری یا آمینو سنتز انجام میدادن تا نتیجه قطعی بهت بگن به حرف یه منشی انقدر اهمیت نده استرس سمه

تا اونجا که یادمه پسر منم همینقد بود عددش ولی تا وقتی جواب آزمایشت نیومده بری پیش خانم دکتر واسه چی ...

برام دعا کنید که آزمایشم خوب باشه و مشکلی پیش نیاد لطفا حتما دعا کنید 

بسپرش به خدا درست میشه