2777
2789
عنوان

بنظرتون این رفتار من چه علتی داره

117 بازدید | 20 پست

دوران دبیرستان با ی دختری دوست شدمو بعد ی مدت کوتاه خیلی خیلی صمیمی شدیم

آدم حساسیم و دوست ندارم کسی لمسم کنه ولی خودم پیشقدم میشدم دستشو می‌گرفتم‌ . این موضوع برای خواهرمم که همکلاسیم بود عجیب بود چون از اخلاقم خبر داشت. در کل می‌خوام اینطور منظورم رو برسونم که خیلی وابستش شدم

کلا توی اون سن جو دبیرستان هم همینطور بود

از نظر اعتماد ب نفس همیشه مشکل داشتم و ایشونو از خودم بالاتر میدیدم

یا وقتی زنگ میزد تو فاصله جواب دادن زنگش همیشه تپش قلب می‌گرفتم و الآنم همینطورم حتی

الان چند سال گذشته از دبیرستانم من همچنان وابسته این آدمم .ی سری شبا خوابشو میبینم دلم واسه بغل کردنش تنگ میشه وقتی میریم بیرون تمام حواسم سمتشه و همیشه منتظر اعلان پیامشم

این پیگیر بودنو و به قولی آویزون بودنم داره اذیتم می‌کنه

رفتار من مشکل داره درسته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال چیز خاصی نباش کلا تو سن دبیرستان و راهنمایی به دلیل ترشح هورمون ، احساسات قاطی پاتی میشن، فکر کنم خیلی ها تو اون سن به همکلاسیشون یه حسی پیدا کردن، بعداً از سرت میپره، بیشترم با کات شدن اون رابطه

۲۳سالمه عزیزمقرار بود بپره پریده بود

ببین من همین الان ۳ تا عشق دخترم و یادم اومد😅 بیشترم مال وقتی بود که پسری تو زندگیم نبود، هورمون ترشح میشه و باید خودش و جایی خرج کنه شمایی که داری بهش غذای اشتباه میدی، برو چهارتا پسر ببین که مثل من از همه جا بیخبر نری تو ازدواج 

من یه زمانی البته نه خیلی زیاد تقریبا یه سال مث تو بودم

کپ خودت اما بعدش به غلط کردن افتادم 

امیدوارم همیشه با هم خوب باشید و به فکر هم 

اما اولین اولویتت تو این دوستیا خودت باش و حال خودت نه وابستگی که نسبت به اون پیدا کردی

شل کن بابا، چجور روابط، باورم نمیشه الان دختری با این افکار وجود داره، زن و مرد برای هم ساخته شدن، ه ...

نمیتونم عزیزم

زیاد مذهبی نیستم ولی تا بحال ی نفرم ندیدم دل خوشی از اینجور دوستیا داشته باشه

از طرفی دائم‌یا‌دانشگام یا برای کنکور میخونم

وقت این داستانا و ندارم