2777
2789

۲۰ ۲۱ سالمه!تو خانواده نسبتا وحشتناکی بزرگ شدم و کلا هرچی بیشتر از اینا فاصله بگیری ب نفعته 

معتاد دست بزن تحقیر تخریب بی پول فحش کتک حتی جونت اینجا توی خونشون در خطره جداهم شدن پدر مادرم

تکلیف من چیه یکی ب من بگه

ب پدرم میگم خاستگار دارم چاقو کشی میکنه ک آیت با ینفر بوده میخوان بگیرنش!ب مادرم میگم میگه مگه من خیری دیدم خودم از زندگی ک حالا دنبال زندگی تو باشم برو هرکاری میخوای بکنی بگن من پول مول ندارم 

این وسط منم ی حقی دارم آقا منم حق زندگی دارم یعنی چی آخه چرا ی خاستگاری نباید پا بزاره تو خونه ما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب محل نده به پدرت 

بگو رسما بيان خواستگاري 

اومدن هم جواب مثبت بده 

به مادرت هم اصرار كن كه ميخواي ازدواج كني و ازش پول نميخواي .. توي گوششون بخون كه واسه شما هم خوب ميشه 

ميرم سر خونه زندگي اينجا هم خرج لباس و خورد و خوراك و تحصيل و هزار تا چيز احتياج دارم تو هم كه پول نداري .. ( در كل با توجه به شناختت از مامانت ، يكم چرب زباني كن ، چيزايي بگو كه راضي شه ) 

مثلا اونا بیان به عنوان بزرگترت

خاندازه من مریضن روانین جوری ک‌میگن دختر تا آخر عمرش نباید تنها جایی بره کاری کنه آرایش کنه و.....

پدرم آنقدر توی خیانت غرق بوده روانی شده

گناه من چیه گیر اینا افتادم