2777
2789

از کسی چیزی نپرس خاهشا

همشدری وریه حس ششم

یهو یکی یچیز بدی میگه استرس ب جونت میندازع

هرچی قرار باشه بشه میشه

یادت باشه تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کسی چیزی نپرس خاهشاهمشدری وریه حس ششمیهو یکی یچیز بدی میگه استرس ب جونت میندازعهرچی قرار باشه بشه ...

نه میدونم😂😅

میگم شاید خدا یه چیزی به ذهن اون بندازه واسطه شه برای من

موضوع من یکمی متفاوته وگرنه من خودم برا سرگرمی و دنبال خرافات و اینا نمیرم

خانما کسی میدونه معنی مطلوب و طالب در نماز .. چیه 

مثلا گفته. فلان بن فلان 

بعد نوشته در فلان بن اول اسم مطلوب و مادرش و در فلان بن فلان دوم اسم طالب و مادرش گفته شود 

نماز واسع محبت همسرم میخوام بخونم گیر کردم 

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

میشه برا منم بگی؟پارتنرم دوباره برمیگرده بهم؟کلا باهاش ازدواج میکنم درآینده؟

نه نمیکنی سعی کن کمتر بهش فکر کنی

لا اله الا الله

😂😅😁ببخشیدا ولی این چیزا نیاز به حس شیشم نداره🧡🥰🌹

خانما کسی میدونه معنی مطلوب و طالب در نماز .. چیه مثلا گفته. فلان بن فلان بعد نوشته در فلان بن اول ا ...

من نمیدونم. الان مطلوب ایشون میتونه باشه و شما طالب هستید. 

خانما کسی میدونه معنی مطلوب و طالب در نماز .. چیه مثلا گفته. فلان بن فلان بعد نوشته در فلان بن اول ا ...

من نمیدونم. الان مطلوب ایشون میتونه باشه و شما طالب هستید. 

امروز خودم باهاش کات کردم....

توی بلند مدت باید ببینی برمیگرده یا نه. مثلا یه مدت با کسی نباش و به خودت برس، کار کن، درس بخون. بعدم اگه برگشت بنظرم اونموقع حیلی قابل اعتماد تره