2777
2789
عنوان

خانوما راهکاری دارین برای اینکه با همسرتون تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 33 پست
خب سکوت کن هیچی بهتر از سکوت کردن نیست

نمیتونم جلوی خودمو بگیرم حرصم میاد هی این می‌ره سرکار اما داداشش نمیره کارشون باهم شراکتیه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارهمسرت شریکی باشه چطور همسر شما بره سرکار ولی اون یکی نه من همش بحثم سر این موضوعه

خب این بین خودشون و شریکشونه

شما مسائلی که با این روند تو زندگیتون ایجاد شده رو با لحن درست بگو 

بگو که ازت توقع دارم و دوست دارم مثل بقیه‌ی مسائل این موضوع رو هم حل کنی..

بگو نیاز دارم بتونیم بیشتر با هم وقت بگذرونیم و این مدلی نمیشه و..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

برای همه چیز زود گارد نگیر با مطالعه خودت رو مشغول کن چایی بریزین بخورین سوال هم پرسیدی اگه جواب ندا ...

برا همه چیز گارد نمیگیرم مغزم هنگ کرده اصلا بخدا کار همسرم با داداشش یکی هست این می‌ره سرکار اما اون نمیره خب زورم میاد 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
کاش بتونم جلوی دهنمو بگیرم همش من دعوت درست میکنم

منم اینطوری بودم وداخرهم من مقصرمیشدم ولی الان. یگه ببینم داره دنبال دعوامیگرده زودمیرم بیرون ازخونه تا دهنم بازنشه ومقصرنشم دراخر

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
خب این بین خودشون و شریکشونهشما مسائلی که با این روند تو زندگیتون ایجاد شده رو با لحن درست بگو بگو ک ...

هزار بار گفتم میگه مجبورم برم منم نرم کارا میمونه رو هوا

نمیتونم جلوی خودمو بگیرم حرصم میاد هی این می‌ره سرکار اما داداشش نمیره کارشون باهم شراکتیه

عزیزم اونا برادرن پس خودشون حال و کار خودشونو میدونن شما هم بهتره خودتو اینقد اذیت نکنی

منم اینطوری بودم وداخرهم من مقصرمیشدم ولی الان. یگه ببینم داره دنبال دعوامیگرده زودمیرم بیرون ازخونه ...

آخه اون اصلا بحثی رو شروع نمیکنه به هیچ عنوان فقط این منم که هی میگم هی غر میزنم 

برا همه چیز گارد نمیگیرم مغزم هنگ کرده اصلا بخدا کار همسرم با داداشش یکی هست این می‌ره سرکار اما اون ...

صلوات زیاد بفرست نفس عمیق هم بکش 

خودت رو از بین میبری که ولش کن

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

عزیزم اونا برادرن پس خودشون حال و کار خودشونو میدونن شما هم بهتره خودتو اینقد اذیت نکنی

والا همیشه همسر من برادرها واسه داداشش پس اون کی میخواد برادر باشه واسه همسر من،انقد خسته میاد خونه سر سفره خوابش می‌بره 

آخه اون اصلا بحثی رو شروع نمیکنه به هیچ عنوان فقط این منم که هی میگم هی غر میزنم

خب وقتی به اشتباهت پی بردی خودتواصلاح کن

ول کن ول کن هیچی ارزششونداره 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
صلوات زیاد بفرست نفس عمیق هم بکش خودت رو از بین میبری که ولش کن

خودم و از بین بردم تموم شده دارم اونم از بین میبرم