2777
2789
عنوان

بچه دوم خوب یا بد

253 بازدید | 45 پست

سلام به همه

میدونم شاید تکراری باشه اما تو دو راهی موندم

ما وضع مالیمون نه خوبه نه بد. چون شغل شوهرم آزاده یه وقتایی داریم یه وقتایی هم نه.

یا پسر پنج و نیم ساله دارم و خودمم چهل سالمه. به خواست خودم دیر ازدواج کردم. الان تصمیم گیری برای آوردن بچه دوم برام خیلی سخته. خانواده خودم و شوهرم میگن بچه میخوای چکار؟ جاریم و یه عده دیگه میگن بیار.

کاری به حرف بقیه ندارم میخوام عاقلانه تصمیم بگیرم.سنم بره بالا دیر میشه.شوهرم مدام اصرار میکنه. اماکمکی در بچه داری بچه اولم نکرد.یعنی درحد کمی کمک کرد خودمم ازش نخواسته بودم البته.بچه اولم پسره. تنهاست فکرمیکنم من و باباش چندسال دیگه بمیریم و نیستیم کسی رو نداره. از طرفی خیلی تنهاست. دلمم دخترمیخواد. از اون طرف میگم نکنه از پس تامینش برنیاییم آیندش؟ امنیتش؟ پسرم همبازی نداره و مثل بچه های اول یکم لوس و وابسته س. آمادگی و اعصابشو دارم برای بچه دوم راحتترم هست زایمان و بزرگ کردنش.

نظر شما چیه.کیا بچه دوم دارن؟ وضع مالی شون و وضعیت اعصاب شون چه تغییری کرده؟ 

بیارم یا نیارم؟

عزیزم هر کس نظر شخصی خودش رو داره،یه عده با بچه دوم موافقن ،یک عده نه.اونایی که موافقن از مزایای میگن،اونایی که مخالفن از معایبش.

بعضی ها هم کلا میگن بچه نباشه،یکسری ها هم طرفدار تعداد زیاد بچه حتی ۴یا ۵ بچه هستن.

کار خودتو بکن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بیار پسرت گناه دارع سخته کسی رو نداشته باشه بیار تا دور نشده خدا خودش روزیشونو میده

منم همین فکرو میکنم. اما نگران وضعیت مالیشون و حتی زمان دادن جهیزیه و... هم هستم. دوراهی سختیه میخوام تا آخر امسال انتخابمو بکنم

من باردار نشدم برای دومی و الان خداروشکر میکنم که نشد چون هزینه مدرسه خوب خیلی بالاست و واقعا اگر بت ...

آره الان پسرم پیش دبستانی میخواد بره اینجا باید از آبانماه بره هزینه هاشون زیاده

منم پسرم همسن پسر شماست یکی اوردم خیلییی خوبه حتما بیار کاری ام ب حرف دیگران نداشته باش بچه دوم دیگه همه چیش بهتر تجربه بزرگ کردن ی بچه هم داری زیاد سخت نیست و نابلدی نداره منم پسرم خیلی تنها بود و مدام نق میزد الان بااینکه اون یکی بچم هنوز نوزاده ولی خیلی از تنهایی دراومده هی میاد واسش شعر و قصه میخونه باهاش حرف میزنه 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

من خودم یکی داشتم،به هیچ وجه قصد بچه دوم نداشتم.الان ناخواسته باردار شدم،هنوز که هنوز ذهنم آماده نشده برای بچه دوم.هنوز ناراحتم.ولی دیگه باید کنار بیام.شمایی که خودت دوست داری ،به نظرم تا فاصله زیاد نشده خیلی ،زودتر بچه بیاری بهتره.

یعنی بیارم؟ وضع مالیتون چطوره البته ببخشید

ببین خونه نداریم ولی تو دو سال آینده می‌خریم 

الان تو واحد مادر شوهرم زندگی میکنیم 

ماشین داریم در آمد شوهرمم ۲۰ و خورده هست ۲۴ ۲۵ 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428