2777
2789
نگهداری رب خونگی چجوریهکه کپک نزاره

باید کنسرو کنی و رب هم خیلی سفت برداری

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفت برمیدارم توی چی بریزم بایدیخچال بزارم

ببین باید از قبل شیشه آماده کنی، تمیز بشوری و خشک کنی. من خودم میزارم ردی شعله پخش کن و با حرارت خیلی کم تا شیشه ها با گرما خشک شن، اینجوری استریل هم میشن. بعد رب رو داغ داغ میریزم توی شیشه و کامل هواشو خالی میکنم. درشو همینطور که رب داغه میبندم و میزارم توی یه قابلمه بزرگتر که آب در حال جوشه. حدود نیم ساعت اینا توی اون آب داغ روی شعله بمونه و بعد شعله رو خاموش کن. بعد که سرد شد معمولا، در شیشه انگار به داخل کشیده شده. این یعنی کنسرو شده و هوا نفوذ نمیکنه. اینجوری حدود دو سه ماه توی کابینت جای خنک میمونه. اگه یخچال بزاری که یکسال سالم میمونه. خودم هنوز از پارسال رب دارم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز