ببین باید از قبل شیشه آماده کنی، تمیز بشوری و خشک کنی. من خودم میزارم ردی شعله پخش کن و با حرارت خیلی کم تا شیشه ها با گرما خشک شن، اینجوری استریل هم میشن. بعد رب رو داغ داغ میریزم توی شیشه و کامل هواشو خالی میکنم. درشو همینطور که رب داغه میبندم و میزارم توی یه قابلمه بزرگتر که آب در حال جوشه. حدود نیم ساعت اینا توی اون آب داغ روی شعله بمونه و بعد شعله رو خاموش کن. بعد که سرد شد معمولا، در شیشه انگار به داخل کشیده شده. این یعنی کنسرو شده و هوا نفوذ نمیکنه. اینجوری حدود دو سه ماه توی کابینت جای خنک میمونه. اگه یخچال بزاری که یکسال سالم میمونه. خودم هنوز از پارسال رب دارم