2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره جدیدن خ عود کرده یکی دوساله دارم ولی همین یه ماه پیش مرتب شیر خشک میخوردم بیماریم عود کرد الان ن ...

عههه.منم چند ماهه اقدامم ولی نشد...دکتر چند ماه پیش ک سونو کرد گفت اگه تا ۶ ماه باردار نشدی برو واسه تنبلی تخمدان....الان نگرانم هنوز نرفتم دکتر...نمیدونم کجا برم.شما کدوم دکتر رفتی؟ 

ینی جدی همشون غر میزنن؟

وای منم این چندماهه تیره شد

مگه میشه از تنبلی باشه؟ 

پوستم خشک شد انگارخارش بگیری بعدسیاه شده

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

عههه.منم چند ماهه اقدامم ولی نشد...دکتر چند ماه پیش ک سونو کرد گفت اگه تا ۶ ماه باردار نشدی برو واسه ...

دکتر جوابم کرده هیچ دارویی درمانش نمیکنه،فقد من سه ماه یبار پریود میشدم با ماء الجبن افتیمونی خوب شد الان هرماه سرموقع پریودم ولی تنبلیم نرفته هنو بعد عادت لکه بینی دارم پیاده روی و اصلاح سبک زندگی تنها راه درمانشه حداقل تا سه ماه دومین راهشم عمله اسمش فک کنم لاراسکوپی تخمدان پلی کیستیک اینا بود ک من میترسم برم یهو دکترش خوب درنیاد ب چخ میرم

وای منم این چندماهه تیره شدمگه میشه از تنبلی باشه؟ پوستم خشک شد انگارخارش بگیری بعدسیاه شده

اره تغییرات هورمونی ک ایجاد میکنه باعث تیرگی میشه گاهی اوقاتم ممکنه موقع بارداری این تیرگیا بوجود بیاد،موقع تنبلی هم اون ناحیه بزرگ میشه هم تیره

دوس دارم ع زندگی سقط شم 😂😭همه چیم بهم ریختهمن گ بخورم ازدواج کنم

موهای بدنم دوبرابر شدن شکمم دوبرابر🤦🏼‍♀️

وای 

منم پیگیری نکردم فقط یباررفتم دکتر

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂