2777
2789
عنوان

حرز امام جواد (ع)

159 بازدید | 18 پست

کیا با حرز امام جواد (ع)حاجت روا شدن؟من پدرم به ازدواج منو عشقم رضایت نمیده لج کرده بدون دلیل....عشقمون دوطرفه س شدیدا همو میخواییم اصلا آینده رو بدون اون نمیتونم تصور کنم از طرفی نمیتونم رهاش کنم بین ما عشقه عشق😔😔😔😭😭

بنظرم که چیزیو زوری از خدا هیچوقت نخواه بزاز اگه صلاحت بود میرسین انشالله اگه خدا بخواهد به هم میرسبن

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤

حرز خوبه ولی پدرت رو باید باهاش حرف بزنید تا راضی بشه.

دعای یستشیر بخون ببین چی میشه.نشد برو پیش قاضی اگه واقعا پسره موردی نداره

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرز خوبه ولی پدرت رو باید باهاش حرف بزنید تا راضی بشه.دعای یستشیر بخون ببین چی میشه.نشد برو پیش قاضی ...

واسطه زیاد اومدن باهاش صحبت کردن ولی لج کرده چون شک کرد عشق و عاشقیه لج کرده😔😭اینجا طایفه ای برخورد میکنن با قضیه و هنوز فرهنگ سازی نشده که برم از دادگاه حکم بیارم من اصلا حکم لازم ندارم چون قبلا ازدواج ناموفق داشتم...میتونم بدون اجازه ش ازدواج کنم ولی پدر عشقم باید با پدرم بشینه صحبت کنه اینجوری که نمیشه رایج نیست

واسطه زیاد اومدن باهاش صحبت کردن ولی لج کرده چون شک کرد عشق و عاشقیه لج کرده😔😭اینجا طایفه ای برخور ...

غرب کشوری؟؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

با پدرت حرف بزن بگو دوس داری

به هیچ‌وجه قبول نمیکنه باهاش چندبار صحبت کردم میگه چون مشخص شد عاشقی نمیذارم..زندگیمو تباه کرد با اینکه برام پدری نکرده خودش زن و بچه داره به ما اصلا سر نمیزنه خرجی نمیده از ۳سالگی با مادرم زندگی میکنم

خوزستان

لر بختیاری تو 

بنظرم که چیزیو زوری از خدا هیچوقت نخواه بزاز اگه صلاحت بود میرسین انشالله اگه خدا بخواهد به هم میرسب ...

آخه چرا وقتی قسمتم نیست اومد تو زندگیم😭😔همه چی آماده بود خونه وسایل همه چی گرفت حتی حلقه ی ازدواج هم خرید

آخه چرا وقتی قسمتم نیست اومد تو زندگیم😭😔همه چی آماده بود خونه وسایل همه چی گرفت حتی حلقه ی ازدواج ...

الان شرایط خوندم بنظرم هر جوری شده باهاش ازدواج کن پسر به این خوبی کجا گیر میاد خودتم بزرگ عقل داری به پدرم نیاز نداری

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤
عربم

چشم‌ات به بختیاریها میخوره.

همون دعای یستشیر بخون به قول خودت بابای طرف بیاد صحبت کنه دیگه

الان شرایط خوندم بنظرم هر جوری شده باهاش ازدواج کن پسر به این خوبی کجا گیر میاد خودتم بزرگ عقل داری ...

دردم همینه دیگه مثل اون پیدا نمیشه برام از طرفی شدیدا عاشقمه نمیتونم رهاش کنم😔