2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه اونم تو 36 سالگی

209 بازدید | 16 پست

منو تا حالا مسافرت نبرده جایی، بعد هی بهش میگفتم بریم مشهد، به جای مشهد، رفتیم یکی از روستاهای اطراف و خواهراشو آورد

یک ماهه بهش میگم، بریم نمایشگاه فلان، جمعه گفت بیا ببرمت منم ذوق کردم، گفتم بریم، دیدم مامانشو میخواسته ببره خونه فامیلاش تو همون مسیره، اول مادرشو بردیم، خونه فامیلاش بعد بردتش سر مزار، اخر سر منو برده نمایشگاه، تازه میگه تو رو میخواستم ببرم! 

دوتا خواهر مجرد داره تو خونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه بد خیلی سخته خدا صبرت بده

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

وابستگی به خانواده معنیش چیه ؟

خب پدر نداره دیگه نمیتونه چون زن گرفته خواهر مادرشو فراموش کنا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب پدر نداره دیگه نمیتونه چون زن گرفته خواهر مادرشو فراموش کنا

یه واقعیت در مورد ازدواج که خیلیا نمی دونن اینه....

شما وقتی ازدواج می‌کنی در واقع داری خونواده تشکیل میدی پس خونواده اول تو همسرته نه پدر و مادرت....
خیلی وقتا لازمه بخاطر خونواده اولت(همسرت) برای خونواده دومت(پدر و مادرت) حد و مرز بذاری
چون کنترل گری و دخالت اونا می تونه رابطه‌ت رو بهم بریزه
در واقع ازدواج به معنای تغییر خونوادست و این یه واقعیته، نه چیزی که این معنی رو بده تو دیگه پدر و مادرت رو دوست نداری!

کانال روانشناسی تو تلگرام 
@Media_aramesh

یه واقعیت در مورد ازدواج که خیلیا نمی دونن اینه....شما وقتی ازدواج می‌کنی در واقع داری خونواده تشکیل ...

ببخشید میتونم تو یه چیزی ازتون مشورت بگیرم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
بگو

من شوهرم کارش با داداشاش شراکتی هست و حوریه مه نمیتونه اصلا کارش و جدا کنه ،یکی از این داداش زیاد نمیره سرکار و همش دنبال تفریح و گردش با زنشه این موضوع خیلی اذیتم می‌کنه چیکار کنم به نظرتون

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
من شوهرم کارش با داداشاش شراکتی هست و حوریه مه نمیتونه اصلا کارش و جدا کنه ،یکی از این داداش زیاد نم ...

از این دستگاه ها بزارن. که موقع ورود و خروج ساعت را مشخص میکنه. زمان ثبت میشه. 

قبلا سر کار میرفتم   اینطوری بود.  طبق ساعاتی که کار میکردیم حقوق می‌گرفتیم. 

از این دستگاه ها بزارن. که موقع ورود و خروج ساعت را مشخص میکنه. زمان ثبت میشه. قبلا سر کار میرفتم ...

آخه کارشون جوری نیست که حقوق بگیرن در آخر پول و تقسیم میکنن نمیدونم والا اگه این مورد حل شه تو زندگیم واقعا من مشکلی ندارم